tisdag 31 augusti 2010

turkiet hjärta mig

Åh! Hitta nyss massa bilder från när jag var i Turkiet med Putte i somras. Så sjukt härligt och varmt. Då satt jag och klagade på hur varmt det var när svetten rann kl 2 på natten, hur kvavt det var den kvällen vi kom ner, hur solen brände sig fast på låren och kinderna, på att havet var så varmt att det inte svalka..och ja, nu sitter jag här i snart smällkalla vintern(känns det som) och ångrar att jag ens yttrade mig om dessa saker mellan den 24/7 och 1/8!! Nästa sommar är redan planerad! En resa med mina kära vänner och en med Puttes familj. A hard work work sjunger det i mitt huvud! Appropå jobb, så börjar jag jobba imorgon med min kära vän Emelie. Vi har nämnligen fått jobb som timanställda på Växhuset. Jobbar även torsdag. Så nu är det bara ligga i. Vuxenlivet är bara runt hörnet.
Från det ena till det andra så träffa jag på min polare(he-he) Fredrik Reinfeldt igår! Alltid trevligt med en vinkivink från den mannen. 
Ikväll blir det att lägga sig tidigt. Imorse hatade mina ögon mig skapligt mycket för; lampan lös rakt i ansiktet på mig, petade även mig själv i ögat med min rougeborste(efter det hatade dom mig ännu mer, mest mr vänster), gick även in i den dumma, bokstavligt talat plankan som står lutad mot min vägg. Efter det hatade min lilltå mig också. Så detta kan ha varit den jobbigaste morgonen på länge...hade ingen att skylla på heller förutom mig själv. Därför blev den extra jobbig.
Nu ska jag duscha och slänga mig framför tvN!

underbar!

söndag 29 augusti 2010

Time flies!



Hejhå! Nu va det ett tag sen känner jag. Haft fullt upp! Det var länge sen jag hade så mycket att göra. I fredags blev det träning och tjejmiddag hemma hos Malin som sagt. Apkul hade vi! Spela spel ,åt, prata, och musik såklart. Igår bar det in till stan runt 12 med mams och paps. Kom hem med ett par skor,en väska och en blus! Precis det jag var ute efter. Tänk att man blir så glad när man hittar det man vill ha, och inte köper dom saker som är "okej" utan man går in i en affär och så får man syn på tröjan man har i sin fantasi. Den liksom bara hänger där och glittrar med att ljus koncentrerat på just den! LYCKA! känner man. Well well, lördags kvällen tillbringades delvis hemma hos Malin igen, dock var inte hon närvarande utan hennes broder och ett antal andra pojkar hade lite grillfest. Gick hem vid 10 någonting och kolla på oth, var så galet trött också så somna inte allt för sent.
Nu börjar andra veckan i skolan. Helt sjukt vad fort veckan gått. Bara 9 veckor kvar till höstlov, he he! countdown.

Nu ska jag vänta på att min vovve kommer hem så ska vi busa! Saknat den lilla skiten. Min walk-in closet är i stort sett klar nu. how great!? Måste pussa på mina söta föräldrar för de.
Nu kom min vovve! Ska städa också, och plugga!
hejjj

onsdag 25 augusti 2010

One tree hill återigen

Mitt beroende tar aldrig slut! Jag kan inte gå en dag utan att kolla på minst ett avsnitt. Just nu sitter jag och skriver och kollar samtidigt! Går inte så jätte bra i och med att jag skrivit en mening på 5 minuter. Hard work! Kom hem för inte så länge sen från träning, Min halv-trasiga lår muskel mår inte så jätte bra just nu, men den reparerar nog sig skulle jag tro. Nåja, tror jag har upplevt mitt livs längsta dag idag. Den va så sjukt lång!! kändes som de iallafall.
Alltså denna musik i one tree hill! Kan inte beskriva kärleken för den. Det är liksom....GAHH!! det är som att ta en stooor, största vatten ballong du hittar och kastar den på mig! Så känner jag när dessa låtar spelas i detta underbara program.
Ge mig en nu tack!
Usch vad jag saknar min puttis nu. Har inte träffat honom sen i söndag?! VA? Gud vad fort denna vecka gått.
På fredag ska jag parta/middag med en massa tjejer! Hur kul som helst.
Nej nu har jag inget mer att säga, förutom att det är en 7jävla lång dag imorgon och min chef har inte ringt mig än...snurrboll!
hugs and kisses
<3

tisdag 24 augusti 2010

En lårmuskel mindre och en bula i pannan



Gud! jag har inte kännt mig såhär trött på jag-vet-inte-hur-länge! Gick upp halv 7 imorse, börjar skolan med natur 08:10 och avsluta dagen med textkommunikation 14:20. Tackar gudarna för att min globala lektion inte kommer igång förrän nästan vecka. Annars hade jag börjat mitt skolår med att gå från 8 till 17?! men nu var det ju inte så, så nog gnällt om de. Kom hem från träningen för inte så länge sen...så nu förstår ni nog "en lårmuskel mindre". Jag sträckte mig, och det gör ont. Men jag kriga mig igenom träningen iallafall och imorgon väntar ännu en. härligt! Frågan är ju varför jag inte träna såhär inför sommaren?

Jag måste bara ta upp det här med skåp i skolan! Hur praktiskt som helst. Skulle inte kunna vara utan ett! Men nu är det ju så att jag har haft oturen att få ett skåp underst... Det innebär att jag i stort sett får sitta på knä för att få fram mina grejor. Men inte det jag skulle säga, utan skulle säga hur arg jag blir på dessa människor som har skåpen över mig. Dom bara slänger upp luckan(?!) utan att kolla vem som sitter hukad nedanför, så när jag då ska resa mig upp och inte kollar utsikten uppåt innan så SMACK!! har denna lucka lämnat ett fint ill rött märke i min panna. HUR KUL ÄR DET?! och speciellt skönt kan jag ju inte påstå att det är.Så till er över-skåpare kan ni inte snälla rara söta slänga en blick ner på oss som sitter kommer sitta där under detta år. 
Nog för mig. Jag ska sova!

måndag 23 augusti 2010

Tillbaka i skolbänken

Jaha! Då är första skoldagen avklarad. Trevligt att se alla kära class mates efter en lång tid. Tre nya ansikten också. Vet inte om jag ska vara glad för deras skull eller tycka synd om dom som hamnat i våran klass...vi är inte riktigt som alla andra. Men det är just därför alla lärare älskar oss så mycket! Mötte upp Johanna vid 12 redan trots att vi inte börja förrän 14. Vi skrek som små flickor när vi sågs och det innebär att vi inte setts på ett tag. Jessica sa att hon skulle bli 10 minuter sen till våra reunion utan för sf. 54 minuter senare dyker hon upp. Det var en lättnad, för då är allt som vanligt! Fram till vi börja gick vi omkring, köpte kollegeblock, kollade på skor och allt annat som staden har att erbjuda. Sprang in i en och annan vän också.
Igår insåg eller har väl insett det för länge sen, men igår va det värst. MIN GARDEROB ÄR FÖR LITEN!! Det är så att jag inte ens får in en galge.... så nu håller mina kära föräldrar på att bygga mig en walk-in closet gott folk. Too good to be true, I know.
Ne, nu ska jag ut på en promenix. hej




Dagens outfit!


söndag 22 augusti 2010

Söndags depp

exakt vad jag är just nu! Deppig. Imorgon börjar skolan, jisses. Detta lov har bara försvunnit. Känns inte som jag har hunnit med det jag velat. Idag ska jag bara slappa helt och hållet. Inte röra mig i onödan alls. Bara göra vad jag känner för. Just nu sitter jag och äter fillidutter och kollar på one tree hill(otippat) och hoppas på att någon hör av sig och vill ut på äventyr. För jag vet med mig själv att om nån timme kommer jag sitta här och vara så galet rastlös. Nu ska jag fortsätta kolla, annars måste jag kolla om detta avsnitt igen....


Malin sötnos

scream my lungs out

HERREGUD! måste jag börja med att säga. Är det vinter ute? Kom precis hem från...ute. Det är ju freeeeeezing. Mina tår är nästan frusna trots att jag hade mina converse på mig i augusti! Vad händer med denna jord? Jag som trodde att det skulle bli varmare. Men icke. Var iallafall ute och kollade på när sweet wire och fusion spelade, riktigt bra faktiskt. Innan de kollade som sagt jag och putte på film, date night hette den, inte speciellt bra. Efter filmen hör jag att min granne står och ropar på mig nere i hallen... Så jag springer ner och i mitt vardagsrum sitter då varenda själ som lever i huset bredvid, dvs 7 pers! och där kommer jag ner springades i mjukis byxor, ruffsigt hår och ser allmänt mongo ut. Surprice! Vi kom inte till festen så dom kom med festen till oss.
Kvällen blev kanon, massor med härliga människor och mycket skratt. Men nu är det nog dags för mig att hoppa i säng.
Godnatt!

lördag 21 augusti 2010

Kläder och onion rings, yumi

eeenna! hehe. Kom nyss hem från stan. Har nyss provat mina inköp på nytt. Nööööööjd!! Hitta nästan allt jag va ute efter, och nån små sak här och där som hängde med. Träffa på Alexandra, som jag inte träffat på år och dag. Blev dock bara ett hej, hade en Putte bredvid mig som ville iväg och äta lunch. Nu har vi mosat på oss godis, onion rings(obeskrivlig kärlek) och en komedi! Senare blir det att slänga på sig anständiga kläder möta upp några vänner och sen ska vi gå och peppa malin och hennes band Sweet wire. Det är ungdomsdagarna nu i helgen så vi får väl se vad som händer 2night.
Nu ska jag öppna min onion rings påse och gosa ner mig framför tvn.


fredag 20 augusti 2010

Me, myself and ice cream


Det blev en hemmakväll...själv. Tur att jag har glass och oth att hålla mig sysselsatt med. Imorgon blir det stan med putte. Måste hitta en klänning och ett par skor!! Min mamma fyller nämligen 30 och ska ha fest med sex and the city tema. tjoho! Så nu måste jag använda min fantasi och hitta nå glammigt/high fashion/elegant! Ska även fortsätta fundera på om jag ska köpa den där underbara jackan för 600:-?! Mitt konto protesterar lite.

I scream, you scream, ice cream.

puss

Hear You Me

Jaha! Sitter man här sista fredagen på sommarlovet 2010. Är nog den bästa sommaren sen sommar 05 skulle jag tro. Appropå 2010, i onsdags satt jag och mina kära vänner och diskutera om man säger tvåtusentio eller tjugohundratio?!Trickie. Om 2½ dagar trampar jag in i Rudbecks ljushall efter 10 veckors frånvaro. Känns bra vissa stunder medan andra stunder är fyllda med lite ångest och panik. Har dock inte införskaffat mig varken ny penna eller sudd! Känns inte som ett måste just denna sekund heller, eftersom vi har våra älskade,hatade,onödiga,behövliga datorer att släpa på dag ut och dag in. På måndag kl 12:00 ska jag iallafall möta upp mina två godingar och se till att få det fixat. Min drog denna vecka har varit one tree hill, guds verk till människan enligt mig. Mark Schwahn är ett geni. Musiken i varenda avsnitt är inte och prata om!! dear god.
Ikväll ska jag träna, känns som det va år sen men va ju trots allt bara 7 dar sen. Sen blir jag bombad av sms just nu, verkar som mina tjejor är sugen på party ikväll också. Får väl se om det blir klackarna i taket eller en hemmakväll med film,glass och kanske en putte?

Nu sticker jag, hej!