tisdag 28 september 2010

07:20-17:45

Inte fullt okej dag för min del. Helt slut!! Vet inte vart jag ska fästa mina ögon någonstans för jag är så trött. Internet är helt veck i skolan också och vi lever för internet i skolan. Så nu känns det som jag har kommer 7 mil efter trots att vi inte har gjort någonting "internet behövligt". onödig stress! Sitter för tillfälligt och dricker te(ovanligt?) och funderar på om jag orkar gå om 500m till putte och hämta säsong 6 av one tree hill. Det och en godispåse skulle rädda min döda kväll. Tänk att godispåsen alltid vinner!? ut och springa eller godispåse? godispåse, plugga eller godispåse? godispåse, gurka eller godispåse? .....båda. Jaja, ni förstår vad jag menar. Har sån sjuk träningsvärk i magen så jag gråter av att skratta lite, förbjudet att ha sån värk!
Gud vad jag längtar till jul också! Redan börjar skrivit önskelista, haha! Ja jag vet jag lever kvar i att vara barn och skriva önskelista som jag skickade till tomten, trodde jag... Var ju pappa som fick den. Det jag skulle säga var att den är redan lång och det är 3 månader kvar....
Japp! Nu har jag bestämt mig för att gå och hämta den satans säsongen.
Detta inlägg var till Wian också, varsegod gumman!:*




några av världens bästa människor!!

<3

söndag 26 september 2010

har något sett mitt liv gå förbi?

Precis som denna blomma ser ut kände jag mig imorse när jag vaknade på totalt fel sida. Är inne på min 5  timme framför tvn nu, vart tog mitt liv vägen idag? Funderar på att ta mig en promenad, men alla dessa kolsvarta moln gör mig tveksam. Finns ju en dag imorgon tänker jag. Är föresten ledig imorgon, hur skönt låter inte det?! Känns som det är behövligt precis denna helg!
Igår var det trevligt! Sjukt mycket folk här, massor med roliga samtal och skratt. Lyckat! Blev sent igår så jag är inte allt för pigg idag. Sitter bara och längtar efter en fet pizza och godispåse.
Nu ska jag mysa med min kisse.





fredag 24 september 2010

säger bara...

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR!


en bent?!

h.e.l.g

FREDAG! herregud vad jag har längtat till denna dag, helg gott folk,helg! Är lite små sne just nu. Har gått och väntat i 1½ timme på att ha 10 min franska lektion....surt. Fick iallafall vg+ på min kära dialogtext.Tur de! Känner mig som en superduper bra vän just nu! riktigt kap är vad jag är. Sitter och väntar på min bebis Johanna som slutar om sisådär 50 min!!! ojojOJ vad hon ska få betala för detta.
Var på en lite smygtitt i igor på lunchen, INSANE!! tappar ni bort mig vet ni vart ni hittar mig. Jag kommer bo där. damn! Jaja, nu ska jag inte hetsa upp mig igen. Det är just vid sånna här tillfällen man vill att klockan ska flyga iväg, men icke. Nu har det gått 2 minuter sen jag kolla på klockan sist och för mig var det en kvart sen, minst! Funderar på att springa upp och kidnappa jojen, tror hon skulle vara mig evigt tacksam faktiskt.
Imorgon är det klackar i taket, rosa och svarta ballonger i hela huset! party-time. Mamsen har fyller hela 30 fina år och ska fira detta med en dunder fest med SATC tema. Jag taggar redan!
Nästa helg kommer det tidernas bästa helg på länge! Jag och jojs ska smida lite planer...hihi. Nej men nu börjar detta bli lite långt, ingen orkar ändå läsa.
heiipa

SP09B, hjärta

onsdag 22 september 2010

migrän-dag

amen tja! spenderat denna dag i sängen. När klockan ringde halv 7 imorse och jag satt mig upp i sängen insåg jag att jag inte skulle kunna ta mig till toaletten pga avv mitt huvud höll på sprängas. Så jag la mig ner igen, och vaknade inte förrän tio i tolv sen. Känner fortfarande av den satans värken! Hoppas bara på att det inte kommer tillbaka för imorgon måste jag till skolan och jobba. Just nu sitter jag och kollar på idol, dricker te och knaprar marianne! apgott säger jag bara.gööörgott.
Var meningen att detta inlägg skulle vara publicerat för över en timme sen...men vad hände? Jo halv åtta hos mig va på tv, och det är någonting som inte går att missa. Skrattar lika mycket varje gång. Jag bara älskar mannen bakom alla roliga kommentarer. Gjorde min kväll kan jag säga!
Nej fy vad tråkigt inlägg detta blev, nu ska jag vara tyst!
hejhå

snyggggg

måndag 20 september 2010

her eyes make the stars look like they're not shining

Hej! Idag är jag helt slut. Jag vet inte vad det är med mig för jag har inte gjort annat än legat och sovit i helgen...och nu känner jag mig helt klubbad. Orkar inte ta fram naturen och historian och plugga det sista trots att jag har prov imorgon. JA! nu slog jag i mitt knä så katten flög upp i luften, sk-önt! Ser även två så kallade fjortisar sitta utanför mitt fönster mitt i vägen och röker..dom tycker förstås att dom är hur tuffa som helst! Jag små ler bara och tycker synd om dom, vilket dom irriterar sig på för dom tycker ju att jag är dum i huvudet som ger dom uppmärksamhet(men ur deras synvinkel har jag ingen tv hemma bara). sen går dom hem och slänger in en status på face där dom beklagar sig över sitt liv och ska ta självmord. Då helt plötsligt ska dom ha ens uppmärksamhet?! Energislukare!
Nåja, nog om det! Just nu är Sverige uppe i ett politiskt dilemma och jag sitter och skriver om fjortisar.
Tror nog det mesta är sagt inom det området. Kan bara stryka under att ni som röstade på SD är ute och cyklar!!! ta och kom hem istället! klart slut.
Nu ska jag plugga kalla kriget och kemi.
pussdå


torsdag 16 september 2010

chokladbollar och röda hörselkåpor

hallå! ligger nu i min säg och luktar kaffe och diskmedel efter 6 timmar slit på jobbet. Slit och slit, dom vanliga rundorna med folk. kl 4 kommer alla småbarn som ska ha klubbor, 5 kommer kören, 6 kommer dom efter kören, halv 8 kommer kära gubbgänget som kommer varje torsdag samma tid och ska ha chokladbollar och kaffe. Där emellan pekar vi vart toan ligger och har kul. Något av det roligaste måste ju vara när larmet går. Då måste man springa ner en trappa till en dörr, påvägen ska du greppa ett par sjukt fula röda hörselkåpor och en pekpinne.Samtidigt som du springer sätter du på dig dessa kåpor. När du kommer fram till dörren börjar pekpinnens jobb. Att peta på en knapp som sitter uppe i hörnet i taket. Sen är det klart, kan du gå lugnt tillbaka och vara nöjd med din insats! humor. Nu är jag trött.
Imorgon börjar jag 8 och slutar 11, love it! Nu måste jag sova skulle jag tro. Helt slut.
Godnatt!

lovelovelove
glenpanna

måndag 13 september 2010

Friendship

Måste bara börja med att säga att jag har världens bästa vän! Helt galet vad bra denna flicka är. 7 år har gått sen vi satt i klassrummet i 4an och hade likadana tröjor på oss. Efter den dagen har ingenting kunnat komma mellan oss. Jag älskar dig världens bästa!<3
Har egentligen inte tid att skriva just nu, har så sinnessjukt mycket att plugga! Inte många ämnen men stora ämnen med stora prov, just how we like it? Nja du....
Ska sätta igång nu; historia, natur, matte! lets go.

lördag 11 september 2010

I wear a halo when you look at me


Hejhå. long time no see. JAG VET! Nu har jag varit urusel på att göra ett ynka inlägg... hur svårt ska det vara? Jag har iallafall haft ett liv denna vecka. Pluggat, tränat, jobbat....ja var väl de. Idag vaknade jag runt 8 av att Putte drar i mitt täcka bara för hans eget låg på golvet...var ju moget av honom. Efter det kunde jag inte somna om så jag slängde på tv och glodde ett tag. Sen dess har jag varit på hockey, pluggat lite och ätit hallonremmar. hur skönt som helst. Hockey är ju så sjuk kul! Utan tvekan näst bästa sporten efter innebandyn, olyckligt kär i den sporten!!!
Nej nu ska jag börja ladda fest-humöret! Party för hela slanten för kära Fanny om någon timme!
Ha en bra kväll!

lördag 4 september 2010

Far away

Vad är detta för en dag? Blir tokig. Kan ha haft den mest tråkiga och sorgsna dagen på tusen år...trots att det har varit skapligt varmt ute, klar blå himmel och sol!! Mirakel ju.
Började dagen med att vakna kl 7 imorse? Var hur pigg som helst då. La mig halv 11 igår också...kan ju ha varit det. Somna iallafall om vid halv 8 igen....vilket är lika med döden. För en timme senare skulle jag upp och iväg till badhuset med mamma för ett spinning pass klockan halv 10. Ja..det spinning passet som inte gick. Så vi stog där och såg ut som fån med tränings outfiten på. Men när vi ändå hade tagit oss så pass långt för en lördags morgon så tog vi ett gympass på en timme. Hemma halv 11 igen. Hur skönt som helst, så nu har vi hittat våran lördags-morgon-syssla(?)
Ligger just nu i min soffa och lyssnar på Nickelback...ett underskattat band för alla som gillar rock av något slag. Texterna är så klockrena. Insåg precis att jag är helt alone hemma också, och jag har inte ätit något middag än heller. Måste ta och fixa någonting åt den lilla magen.
Nej känner för en riktigt depp film i min ensamhet...puss

fredag 3 september 2010

Blow my mind

Hola människor! Just nu sitter jag och lyssnar på en av dom bästa låtarna som kan ha gjorts detta år. Robyn- Dancing on my own. Hur bra är inte den?! Jag tröttnar aldrig. Brukar lyssna sönder bra låtar efter bara nåra veckor. Men denna håller sig på topp. Blir så sjukt glad av den trots att texten inte är på peppande precis. Den är bara enastående bra!
Sitter även om små skrattar åt min söta mest älskade kattskrälle som jamar varje gång jag säger hej! tokig, något fel är det ju iallafall. Har ingen bild på mitt säng monster just nu. Hon är ju bara världens sötaste.
Onsdags och torsdags jobbet gick kanon. Huvudräkningen finns nog där bak ändå. Vi står i kiosken och frestas av massa smaskens i 5 timmar!! Förstår inte hur jag kan hålla mig borta vilket jag gjort hittills...får se hur länge det varar.
Nej måste faktiskt kolla lite på den där matte, för jag fattar inte mycket av y=kx+m och f(x)= 3x+4..... men snart gör jag, Sen ska jag på hockey.
he-j

todays outfit.

onsdag 1 september 2010

Litteratur vetenskap, not so fun

Sitter på litt.vet lektionen och kollar på någon film från August Strindbergs författarskap. Inget tvång att se den filmen så jag försöker mig på att skriva den satans uppgiften! Vi ska hitta sammanhang och trådar mellan hans biografi och texten "giftas" eller otur som den också heter. I denna uppgift ska man även få in huvudmotiv, tema, fabel och bitema. Låter som en enkel uppg man slänger ihop på en kvart....
Wian petade nyss på mig och meddela att henne rumpa har somnat! gull1! Johanna kollar bloggar och jessica försöker smsa diskret med mr unknown.
Halv fyra ska jag och Emelie befinna oss på Växhuset för ett antal timmars jobb! Halleluja.
Nemen, ska väl fortsätta jobba på något vänster eller kolla på filmen där dom just nu  försöker sätta en tvångströja på en man. Trevligt.
puss