söndag 31 oktober 2010

tråkigt inlägg i brist på annat

Idag är jag helt dag vild! Har gått hela dan och trott att det är lördag? Men vad spelar det för roll? Är ledig imorgon vilket som! Hur skönt låter inte de?
Vaknade imorse och fatta inte vad klockan var. Hade totalt glömt bort att man skulle ställa om klockan inatt. Halleluja. Har iallafall varit och stor handlat och varit hem och färgat mamis hår idag. snyggt blev de! Putte stack precis iväg och skulle byta bil med sin pappa så jag ska väl börja fixa nå ätbart strax sen blir det film!

Imorgon blir det till massören och klippa sig!
puss

fredag 29 oktober 2010

klick klick snap

Det är fredag och två lektioner ifrån 9 dagars ledighet. Veckans avslutas också med ett MVG på historiauppgiften och VG på matteprovet. Inte fy skam de inte. Dock är jagtrött, helt sjuuuuktrött. Visste inte vart jag var när jag vakna imorse.
Ikväll blir det bara slappa, känner mig helt mörbultad i kroppen, sjukdomar påväg? Hoppas jag inte.
Nej, nu ska jag väl vara social. puss

onsdag 27 oktober 2010

jisses

Efter det längsta samtalet på länge med saknade mallanbrallan så insåg vi att om 85 dagar blir lilla jag 18....! herre, känner mig fortfarande som 14 15? Men nu är det bara börja insamlingen av vuxenpoäng!
Jajaja, imorgon är det skola och jobb i vanlig ordning. Inte alls pepp på att stå vara övertrevlig 5 timmar imorgon.Bara bita ihop, cash is king.

HATAR MOBILER!

godnatt

Grrrrrrrrr

Versace

Burbrry

Burberry
JAG ÄR KÄR!

torsdag 21 oktober 2010

Gavin Degraw!!!

den mannen har räddat mitt liv denna vecka säger jag bara! När man har varit så arg, ledsen eller allmänt nere vrider man på så hög volym man kan och sen är det bara sjunga med för livet till. Helt underbart.
Well, imorgon är det fredag! Kort vecka för min del, min nackspärr är inte att leka med. Var hemma måndag och tisdag, fick faktiskt bra mycket plugg gjort. Skönnnnt! Tillbaka till imorgon, då har jag tydligen lovat putten att gå på hockey!? Ingenting jag kommer ihåg, men ibland måste man offra sig så hockey blir det! Har krävt världens fetaste massage efter, min rygg och nacke är som sagt paj...

Sitter och tycker synd om min lilla sötis Wian som ligger hemma och är dunder sjuk! All love to you babe!
Kollar även på lyxfällan, vad är det som får en människa att vara så blåst? Förstår mig inte på kvinnan!!
Ska fortsätta lyssnar på musik, kolla tv och sen blir det bingen!
puss

bildbomb överallt ifrån...



saknar sälen 09/10

missu
min sötaste
<3

måndag 18 oktober 2010

nackspärr och fransk grammatik

jag idag
Hejhåblåbärstå! smaskens med blåbär det skulle vara såhär en måndag kväll när man sitter med franska grammatik. Inte helt fel. För det mesta låter jag väl rubriken tala för sig idag... legat i sängen hela dan, totalt invalid. Mer nackspärr än rudbeckius statyn nere på stan, glad om jag kan kolla ner på mina tår imorgon, men sån tur har jag väl inte. Sitter med french'en också, härliga tider nu.
Nej med 105 glosor, 4 verb med 4 olika böjningar till varje, 3 moment i grammatiken och prov på fredag känns det som att jag har en del och plugga. puss

söndag 17 oktober 2010

VA I HELVETE!!!

Vad tänkte gud med att skapa denna dag för mig?!! Kan omöjligt finnas ett bra svar till det. Jag kan inte ens gå på toaletten utan att det ska bli helt fel?! Suttit i 5 sega,dryga,hatade,äckliga timmar nu och pluggat och jag fattar fortfarande inte den idiotiska matten! Jag går inte samhäll för att lära mig avancerad matte?! Ja..så tänkte lilla jag, "nu tar jag en pause", sätter mig vid datorn och ska lugna mina galet irriterade nerver. JO TJENA, datorn funkar prima...lurad. Jag kan nätt och jämt skriva detta totalt meningslösa inlägg för ingenting funkar. Tänkte slänga iväg ett litet sms till min kära pojke, efter halva min bibel lägger mobilen av...otippat en dag som denna,he-he! Får väl hoppas att min tv inte sviker mig.
Ska sura ner mig mer än någonsin!! inte ens glad för den lilla chokladbit som ligger framför mig. hatar den.


hej

fredag 15 oktober 2010

Hard to find angels' i hell

Hejso! Någon mer än jag som dör av huvudvärk idag?! Hade kort dag i skolan iallafall,. två lektioner, slutade halv 11. Inte fy skam de inte. Åt en fin lunch i matis med mina änglar. Mötte upp Jennica runt halv 12, fikade och pratade galet mycket. Kilade runt på stan och hitta mucho saker jag bara måste ha! sinnes.Min lön kommer bara flyga iväg.
Se där, fick precis sms från min mami som påstår att det snöar i ramnäs....kuljul. Är beredd på att få massa snöflingor på mina ögonfransar som sedan kommer förstöra min dag. Nej, negativa jag. Det ska bli så sjukt kul med snöö!! nej....jag försökte iallafall.

Va ju meningen att jag skulle ta en sushi kväll med mina kära pinglor, men icke. Efter nästan 4 timmar på stan med nordens fetaste väska och skapligt med kläder på sig så sa min kropp emot. Måste även säga hejdå till en mami och en papi som lämnar mig för natten snart. Hur 17 ska jag kunna flytta hemifrån??
Ska iallafall sno med mig min kisse, så långt har jag kommit.
Jag hjärta musik alltså! Mina spellistor är som ett fotoalbum med minnen. Varenda låt väcker ett minne från något. I LOVE IT!
Tror jag hörde en bil rulla in på gruset, gotta go!
hörssss

onsdag 13 oktober 2010

devil vs angel

Jaahaaja, så var det de där med att träna idag. Träna eller godispåse?! åt ju typ upp victors idag....ajaj! Känner inte för en springtur i mörkret helt alone. Vet ju aldrig vad som väntar bakom hörnet. Beslutsångest är det värsta som finns, och jag är expert på att få det varje dag!! Spelar ingen roll vad det är, får det hela tiden. Bestäm dig förfan människa! Tror nog jag har kommit in i en trött period. Jag är så sjukt trött, hela tiden! Spelar ingen roll hur mycket jag sover, lika trött ändå. Nästan så jag somnar varje lektion. Måste vara det otroligt tråkiga vädret! uscha. Sitter för tillfället och läser om vatten tillgångar i Nordamerika, och franska grammatik. Not so fun. Sitter och längtar till greys! Räddar alltid mina onsdagar. Imorgon är det jobb på schemat igen, ingen lust alls men vad gör man? Jo stället sig där och jobbar dom långt 5½ timmarna och ser glad ut mer eller mindre.
Tror fan jag tar den där löprundan ändå! Den behövs!

tisdag 12 oktober 2010

baby monkey!

ojojoj, snart onsdag redan! Sjukt vad fort det går nu. Kommer lite bilder nu, hade inte humör att slänga upp fler än såhär idag, men det kommer! Galet trött just nu, hade tänkt slänga mig i sängen och läsa lite.
så godnatt säger jag! pussis





fredag 8 oktober 2010

nothing left for me to say

hejhå, äntligen helg!! Denna vecka har varit helt åt helvete rent ut sagt, men det har gått fortare än fortast. Känns inte som jag hunnit med nånting i veckan. Stressad. Nu är det iallafall helg och idag ska jag bara mysa ner mig! Imorgon blir det bio med min broder och hans tjej, trevlans.
Just nu sitter jag och väntar på mami som sa att hon skulle sluta jobbet för en timme sen..javisst! Min mage dör så jag funderar på att äta lunch all by my self. Kollar även på det konstigaste oth avsnitt ever...skumt.
Well, idag har det då varit en jobbig med kort dag. Inte det varmaste ute heller! Klantig är man då också. Inte varje dag man glömmer sina nycklar i någon annan tröja!? och få ringa och väcka denna person som halvt sover och inte mår prima, som får ta sig en runda till skolan för att jag ska kunna komma in i mitt skåp och hem!
Victor råkade nu vara mitt offer, så förlåt min kära vän! Du är min stjärna idag!
Ne, nu blir det mat!

onsdag 6 oktober 2010

En bild säger med än tusen ord

Min pappa är bäst i världen!
i love you daddy

nu lever man

Igår yttrade jag mig om att jag inte blivit sjuk trots att alla mina nära och kära har varit dåliga. Idag...vaknar jag med ont i halsen, helt slö i kroppen, snorig och rinner i ögonen. Varför? Jag tog i trä efter! Inte rättvist. Så just nu vill jag bara hem och göra ingenting. Ska till tandläkaren först och kolla så mina gaddar är bra, sen ska jag plugga global, matte och franska, även fundera på min artikel....ja sen kan jag göra ingenting. vilken tur att man inte har så mycket att göra.
Igår kväll hade jag så sjukt ont i ryggen så jag la mig på spikmattan ett tag och insåg att jag får ont i magen av att ligga på den! Putte tyckte jag var galet knäpp då men det är väl sånt man får leva med. Helt stört vad skönt det är i ryggen efter en sväng på den, sinnes!
Nej, nu ska jag ha en timme och tjugo min litt. vet. Någon som är avundsjuk?


slänger väl in en bild eller två från helgen snart, om det går.
bättre sent än aldrig

fredag 1 oktober 2010

SP09B

Jag och Johanna taggar förfullt nu. Duknar musik som bara tusan och sjunger med så gott vi kan. Taio Cruz- dirty picture är inte fy skam!
Väntar på att hon ska kliva ur duschen nu och visa sitt nya jag. Håret har fått en del slingor! Om två timmar kommer våran utökning på wian och jess! Dessa tre kan vara dom bästa tjejor som finns! Ingen kväll kan bli misslyckad för oss. Ikväll ska bli den bästa på länge, utan tvekan! SP09B kör igen.
Nu ska vi äta pannkakor.
Ha en bra kväll.