tisdag 30 november 2010

livet i ett litet garnnystan

känner mig överkörd idag...och jag har typ ett berg med plugg som jag stressar över men orkar inte leva upp till min egen prestationsförmåga just nu.Så nu ska jag kl 21:00 en tisdag sätta mig och analysera 300 sidor i en bok! kanske får 3 gjorda idag...vem vet.
Nu är det väldigt mycket negativt här, men jag känner att idag får jag vara de pga en massa omständigheter. Imorgon ska jag kila runt på stan, äta mysig lunch med 3 kära vänner. Tror det kommer göra susen på mitt negativa jag.
Analysen kallar! puss på livet

måndag 29 november 2010

atombombat huvud

Idag känner jag mig lite ego så därför slänger jag in bilder på endast mig själv. Tycker att man får ha sånna dagar ibland, då man tycker att man själv är bra! Jantelagen hatar därför detta inlägg. Klockan är så galet mycket i min värld just nu, men egentligen bara 20:36, min kropp protesterar allt den kan men jag är i trots åldern så jag sitter kvar här. Har en förbjuden huvudvärk just nu och imorgon går jag till 17:00. Ingenting jag ser fram emot men kan inte säga att jag inte gillart heller. Knasigt dedär. Onsdag slutar jag iallafall 10:20, jag och mina flickor funderar på att åka till el stockholmo och julklapps shoppa, får väl se hur det blir med de. Torsdag är jag ledig, kände liksom att lilla lycko smurfen i mig hoppade på för fullt tills han trampa på en liten sten och i mitt fall insåg att jag måste jobba, 15:30 ska jag stå nere på jobbet och kriga 5½ timmar.


fredag 26 november 2010

Helg

jaaaaaaadå helg! Har varit hemma hela dagen idag, sprungit på toa hela natten och kissat. Urinvärksinfektion, inte och leka med!! Pluggat i stort sett hela förmiddagen, var till läkaren vid 1 och fick pencilin sen har jag kollat film sen kl 6 fram till nu. Skönt säger jag bara. helt själv för en gångskull, ibland behöver man det för att liksom hinna ikapp sig själv.
Jag vågar nästan inte gå och lägga mig. Drömt så sjukt konstiga och läskiga mardrömmar hela veckan. Vaknar av att jag skriker och är helt andfådd. Ingenting man dör av men hade ju levt lite bättre utan dom.
Imorgon blir det årets första julbord! Hur gott?? Jajaja, ska väl slänga mig in i mardrömmarna värld. Natti!

bjuder på en sjukt gammal bild!

onsdag 24 november 2010

onsdag? fredag? måndag?

sooooom sagt. Jag är galet dag -vild. Insåg inte att det var onsdag förrän nu! Om cirkus en timme sticker jag och trenar lite. Behövs! lånar ut däck om någon skulle behöva. Borde egentligen ha pluggat livet ur mig idag, men jag kände att två timmar på bibblan fick vara nog. Men det kommer jag få sota för nästan vecka, ida 'no life' wåhlin heter jag då. snart jullov, snart jullov! Sitter och tittar på en psyko serie om en gubbe som tror han är förföljd... Nej, nu fick jag norra europas största ångest. måste plugga en timme innan jag blir hämtad av bexkex.
pusss

malin babe!

måndag 22 november 2010

fredag 19 november 2010

five weeks

tjolahopp! sitter nu för andra gången denna vecka i bibblan och dödar tid. Insett att detta är riktigt chillställe. Rätt tyst, lugnt, sköna soffor, internet och lite böcker för den som vill. Vad mer kan man begära av ett bibliotek? Sitter iallafall och väntar på att Jenn ska ta sin lilla rumpa ner på stan och äta lunch med min hungriga mage, Kvällen vet jag inte vart min rumpa kommer tillbringa. Möter väl kissie vid stationen runt 8 eller så sen får vi se vad kvällen tar oss. Gullig brud de där! Vankas väl krogen. Nej men nu är jag ute och cyklar. Alla stirrande ögon på alla bokomslag som gör min lite förvirrad här.....tar mitt pick och pack och går.


just ja...detta inlägg skulle egentligen vara om att den är 5 veckor till jul och att jag är på gryyymt julmyspys-humör. Så kan de gå. skyller på böckerna igen.

stulen bild på en galet snygg Jennica! puss

onsdag 17 november 2010

libary for sure

Jajamensan! sitter i bibblan och dödar lite chilltid med Johanna och Jessica. Mitt tåg inte först klockan 3! Så man har ju ett tag på sig. Tänkte att man kanske skulle få lite gjort. Vi får väl se med de. Har en bokmal på varje sida om mig så antar att jag kommer dras med i deras klubb och leta på en bok jag med.
Imorgon har jag föräldrar samtal i skolan.....vet inte riktigt hur jag ska känna för det. Menmen här blir inga barn gjorda. hejdå


måndag 15 november 2010

världens bästa kisse

Satt här som vanligt i min soffa och pluggade med Sasha bredvid mig, helt plötsligt började hon bete sig konstigt. Det har hänt en gång förr att hon betett sig på detta sätt. Hon liksom blir helt lost, och lägger sig i konstiga positioner. Hon kan inte styra över sin kropp, lägger sig på sidan med fram benen uppdragna mot hakan och bakbenen liksom vrider sig. Hon spärrar upp ögonen och får stora pupiller, hon blir nästan okontaktbar också. Reagerar knappt när man tar på henne. Och hela hon rör sig i slowmotion, huvudet tycker hon på sidan ner mot soffan och blir helt stel. Hon verkar inte ha ont iallafall. Så hemskt och se! Sökte lite på internet om hennes syndrom och det verkar som om hon har epilepsi! min lilla älskade kisse!:(

mitt liv och min kärlek!

söndag 14 november 2010

hathathat

Håller på och läser om gener och sådant i naturen just nu i skolan, och där ingår det här med mutationer. Vissa människor måste ju ha tappat bort halva sin hjärna på vägen ut i världen. Med tanke på hur fasen man ens kan tänka tanken på att ha ihjäl sitt eget barn?! Hittade en länk med bilder från obduktionen på Max och Saga från arboga morden. Helt sinnessjukt!! Varnar för riktigt starka bilder.
Jag hatar denna för min del okända kvinna så in i bomben. Det är snack hit och dit om att alla människor har ett värde vad man än begår för brott. Då kan man ju fråga sig, vad fan har hon för värde?! Ingenting enligt mig! Ge sig på sina egna oskyldiga barn. Oförståligt för mig.

lördag 13 november 2010

3 doors down


Lördag och jag sitter just nu och pluggar natur!? Kan ju knappats bli bättre? eller vad säger ni. Tror jag ska lägga ner detta, slå på en film och slappa. Imorgon är det fars dag för er som glömt bort de! Själv har jag inhandlat lite små saker. Vet att min far läser detta så kan inte avslöja vad...hihi! Har ingenting mer och säga idag, texten ovan får tala för sig själv.
puss

fredag 12 november 2010

Follow through

Äntligen fredag! Denna vecka har inte riktigt urartat sig som har hade tänkt mig.Men jag lever just nu i vekoslutet så något är det ju som står rätt till iallafall. Sitter för tillfället och njuter av musiken som spelas i mina högtalare. Jose Gonzalez- heartbeat och Jimmy eat world- hear you me är dom absolut bästa låtarna när man känner sig en aning deppig en grå fredag eftermiddag halv 4.


Tomheten tar över. Jag vill bara skrika allt jag har, men befinner mig i ett vakum där ingen hör mig. Visar min rädsla genom ett leende. Ett leende stark som en skör tråd. När tråden går av går det inte att hindra. Som slussportar brister det, sjön svämmar över, det går fort och det är ohindrat. 
Jag kommer att gråta. Jag kommer att sörja, Jag kommer att sakna.


söndag 7 november 2010

torka

Jajaja, nu har det väl gått lite för länge. Skyller på att jag inte haft så mycket tid, trots att jag haft lov. Men det har varit några turer till hallsta och stan ett antal gånger.Har städat, pluggat osv. Nog om bortförklaringar. I fredags var det party för fulla muggar. Maskerad! Jag hade iallafall hur kul som helst! Blev rätt sent så igår var man ju inte allt för pigg men var uppe med tuppen för de. Så idag har jag inte gjort ett smack, ska ta och få undan lite franska plugg nu så får tv göra min kväll sen.
Några bilder från i fredags som jag lånat av Rosalie. puss



<3







tisdag 2 november 2010

rutten dag

Länge sen jag hade en sån här ensam och rutten dag. Har inte gjort ett skit! Sitter fortfarande i cozy kläder och har inte alls lust att plugga vilket jag gjort i typ två timmar nu och jag har inte kommit nånstans ändå. Inte det lättaste att skriva en artikel när hjärnan är helt blåst idag. usch! måste även plugga lite global, ännu mer usch. Men det får bli imorgon eller på torsdag! Ska snart ställa mig och laga mat, fiskpinnar och mos, och vänta på att patric ska komma hem sen kilar vi nog till stan en sväng. Ska inhandla lite kläder och förbi ikea och köpa lite nödvändigt.
Sakna mami och papi lite idag. Ropar även på min kisse varje morgon...men ingen kisse kommer, och först då inser jag att hon är kvar hemma. haha! pucko.

Imorgon ska jag till hallsta igen knäcka lite rygg, mysigt, mhmmm!
Får se om jag kilar in till staden och mysar med min emelie också. Känner som det är behövligt efter alla mysko situationer man satt sig i.
Så galet taggggg till fredag! kan inte vänta!

I gotta do what i gotta do, laga mat!

måndag 1 november 2010

halvbruten

Hejhå, kom hem från hallsta för inte så länge sen. Galet vad ont och skönt det var på samma gång. Knäckte kotor som har gjort ont i år och dar och nu är dom bara bra. Kanske jag kan sova inatt iallafall. Min nacke fick en omgång också, obehagligt som tusan. Vred och vände på mitt stackars huvud till omöjliga positioner. Ska dit och kriga på onsdag igen.
Just nu har jag precis ätit och sprungit runt och städa massa. väntar även på mall! ska kika film och snacka lite, cozyy huh? Får hoppas inte mannen i detta hushåll inte blir allt för gnällig när han kommer hem från jobbet helt slut. plutten.

skulle ej klaga på att stå där i över 30 graders värme!!