torsdag 27 januari 2011

Imorgon smäller det

Sitter i min ensamhet och nyser. Nysa måste vara något av det bästa som finns. Man känner sig liksom lite gladare efter varje nysning som flyger ut. Nu tog det slut bara för de.

Tok peppad inför imorgon, det vankas tjejmiddag! 13 galna tjejer i ett och samma hus, hur kommer detta sluta kan man ju fundera på?! Tror det kommer bli kanon iallafall. Får dessutom trevligt nattsällskap i form av inte bara en utan TRE fina pinglor, em, jess och joj! Kan inte bli mer cosy! Tror de blir sängen nu, trött som in i bomben!



Häxblandningen som tillverkades 07 av Ida 13 år. Fint

söndag 23 januari 2011

Film och 3 liter vatten

Hallå! Har nyss tränat lite, helt slut som människa idag känner jag. Sitter och glor 3 filmer samtidigt på tv och dricker litervis med vatten. Har varit inne i stan idag och kilar runt lite. Hittade inte det jag hade hoppats på så kom hem lika tomhänt som när jag åkte, inte lika kul.

Igår hade jag hela släkten här. Vi tokar runt som vanligt, alla pratar i mun på varandra, alla är utspridda i hela huset, toan är jämt upptagen osv osv. Men vi har trevligt som sagt! Fick många fina presenter, kan inte vara gladare.
Men nu är man tillbaka till vardagen igen, skolan imorgon ända till 4, en spya på det. Känner inte alls för att dra mig upp halv 8 imorgon bitti.


Här kommer jag befinna mig den 25 juni!!



NU efter många timmars letande har jag hittat min jacka! Tok snygg och tok dyr. Men vill man vara fin får plånboken lida pin?! Den är för snygg för att motstå. Puss

lördag 22 januari 2011

Idag är det ingen vanlig dag....

för det är min födelsedag!! 18 fina år har gått och jagkan knappt vänta på att detta år ska ta fart nu!

Blev en sushi kväll igår med två av mina finaste vänner. Massor med prat om allt mellan himmel och jord. Min kalender blev något fullkladdad när vi kom på att vi ska boka in alla våra äventyr som kommer ske under detta år. Hur kul!? Helt galet!
Just nu sitter jag i sängen och har precis tryckt i mig american pancakes med ananas och jordgubbar, mums!? Fick även 4 underbara presenter av mina föräldrar! Paris resan som jag redan avslöjat är en av dom och imorse fick jag dessa tok-snygga champagneglas från Ritzenhoff design, alla glas har en unik design, och till det fick jag såklart en flaska moët! Fick ett besök till frisören också, så får väl se vad som hittas på där! Förutom det har jag fått ännu en resa till Mallis i juni. Super glad tjej!!

Nehej nu ska jag ta och städa både mitt rum och mig själv. Puss

Ritzenhoff design



torsdag 20 januari 2011

Would you let me love you let me love you long time.

Nu sitter jag här totalt slut körd. Både ett idrotts pass på 1½ timme i skolan följt av en timme badminton med pappa! Känner att jag hittat tillbaka till livet nu.

Varit så sjukt taggad hela veckan på....ingenting?! Haft musik i öronen hela dagarna och dansat för mig själv. Som Jessi påminde mig om nyss; livet är en fest! 18 fyllda på lördag och jag har världens bästa vänner!
Åh sitter och kikar lite på jackor, hittar ju en och annan snygg! Är det någon rik generös människa där ute som vill donera lite pengar till mig så är det heeelt okej. Kan behöva en slant eller två nu när man är arbetslös! fortfarande små sur över det där. Nåja, livet går vidare och pengar är inte allt. HÖRRNI det är fredag imorgon! Kalas bra, har man lite tid att shoppa en tröja eller två. Sen blir det sushi med två sötnosar. Hur gott låter inte de?

Nej, ska ta och göra lite te och äta lite choklad. Det brukar hjälpa när man ska trycka in franska grammatik i huvudet.

Nu har det blivit jätte många bilder på endast mig själv och det är bara för jag älskar mig själv så sjukt mycket! He he, nehej ni. Jag har brist på bilder, faktiskt. Behöver en ny kamera.... pappa:):):)

söndag 16 januari 2011

At some point my breath goes away and my heart stops beating and i can't help it.

Insåg precis att jag kommer vara "den mobbade" denna termin. Den i gänget som vi andra skrattat åt för att en person inte ha språk lektionen på samma tider som alla andra. Nu är det min tur... Det jag kan glädja mig åt är att jag är den enda som har sovmorgon. Den krockar med det faktum att jag bor i lilla Surahammar vilket gör att mina sovmornar bara är 30 min längre sömn. Någon måste ju tycka synd om mig? Om jag inte har nämnt det förut så gör jag det nu, jag hatar franska! Sådär ja. 4½ månad kvar, sen slipper jag få ångest varje söndag över att jag har franska 3 lektioner i veckan. Tacktacktack!

Nu ska jag ta mitt humör och slänga mig i säng. ingen puss



fredag 14 januari 2011

seek bromance

Inte min dag idag, allt har bara gått emot mig. satt i skolan i två timmar och väntade på en lektion som var inställd, lucky me? Efter de skulle jag till körskolan och boka några tiden, inte en människa så långt ögat kunde nå och jag väntade en kvart! Denna kvart gjorde att jag missade tåget hem så hade en timme till att döda tills nästa tåg.Kika runt lite på stan, hittade en söt tröja men såklart snål som man är dessa tider inhandlades den inte.

Nu sitter jag här med tröttmössan på. Sov inge vidare inatt. Ska börja fixa mig snart inför examensmiddag. Min bästa faster tar sjuksköterskeexamen idag. Så duktig! Så det blir att spendera kvällen med nära och kära, trevligt.



onsdag 12 januari 2011

10 långa dagar.

Hur jag ska stå ut? 10 galet långa dagar till man är vuxen. Pluggar teori för livet just nu! Herre jisses vad mycket det är. Men bara kriga, så kan man andas ut och vara stolt när man sitter med det där i handen sen. Kanske blir en road trip eller två i sommar.
Åh så underbart med sommar!! Massor med äventyr som ska planeras. Kan knappt bärga mig.

Längtar till Paris också! Vill börja packa redan nu, liteee tidigt. Men vad gör de?!
Nåja, var ledig idag så spenderade större delen av dag med Johanna på stan. Lunch på waynes, kika lite kläder och insåg att jag inte alls är sugen på att shoppa, överhuvudtaget. Hade detta varit en status på face hade nog mitt konto gillat det. Tills sist tog vi en fika på Rob's och prata i mun på varandra i en timme. Mysigare kan man nog inte ha. Stack iväg och kika hockey när jag kom hem, ångrar man ju. Sura förlora och jag förfrös mina tår. Nehej, nu blir det sängen och musica.


BRÅTTOM

Här sitter jag i mjukisdress och fnissar för mig själv när jag ska ta tåget om 45 min till stan?! Lost idag alltså. Lunch och mysa med söt johanna!

puss




måndag 10 januari 2011

I only kiss kiss kiss when the sun don't shine

Tjena mors! Nyss duschat av mig alla sorger och svett från dagens träning. Härligt! Skolan var inte allt för jobbig idag. Fick träffa mina bästa och snacka massa skit, skratta och bygga fåglar med mutationer av sugrör och papper. Mycket trevligt.

Nu sitter jag precis som igår, uppe i varv, överdrivet peppad och sjuuukt glad. Jag ska fan klara detta! Kan tyvärr inte avslöja vad det är än på ett tag. Måste samla på mig några klartecken lite här och var ifrån. Måste slänga mig i säng snart, skolan behåller mig till kl 5 imorgon. Inte okej. Nu ska jag ringa Emelieapa.
puss



det är tillåtet att skratta

söndag 9 januari 2011

"Love isn't blind, it's retarded"

2½ män är ju bara för bra!
Igår blev det tjejkväll hos Linda. Mycket trevligt och mycket skratt. Trodde nästan att jag skulle ha träningsvärk i magen idag. Jojen och jag drog några fina miner framför kameran. Aldrig skrattat så mycket. Förutom det så spelade vi Buzz och 'med andra ord' och såklart rullade hela bunten därifrån, massor med gottis.

Just nu sitter jag och smider planer för framtiden. Miljoner idéer simmar runt i min knopp. Får väl se hur det blir med dom. Jajaja!
Imorgon är det skola på schemat, känns ju sådär. Vet inte riktigt hur jag ska komma upp, med tanke på att jag stängde av larmet i sömnen imorse. Hoppas på det bästa och går och lägger mig nu. Natti

13 dagar kvar




lördag 8 januari 2011

trött och stressad

ajajaj, ingen bra kombination. Trött som ett djur vilket gör att min hjärna är väldigt seg men samtidigt så behöver plugga huvudet av mig idag. Hur ska detta gå? Ordbajsar och hoppas på det bästa.

Visste absolut inte vart jag var imorse eller ja, för en timme sen vart jag befann mig när min väckarklocka ringde utan att jag ställt den? Knasigt. Men, tänkte inte mer på de och kasta mig upp med höga förväntningar på dagen, pigg och såg ut som en nyponros... Nej det gjorde jag då inte! Kröp till soffan ihopp om att jag skulle vakna till på vägen, inga som helst förväntningar på dagen, vill bara bli klar med mitt plugg och mitt hår stod åt alla och kanter. Lovely morning. Nehej ni, kanske ska sätta igång med att plugga som jag tjatat om i hela detta inlägg.

torsdag 6 januari 2011

ensam natt på soffan...

det var precis på det sättet min natt spenderades eftersom putte snarkade så högt att grannen slog i väggen. Vill bara upplysa om att det brukar vara tvärtom för han är ingen tystlåten granne på natten, så ni förstår hur högt det var. Nåja, jag överlevde och jag sitter just nu och kolla på gamla bilder. Jisses! Vad 17 hade man på sig undrar jag. Helt fel kläder, helt fel färger, helt fel kombinationer. Tackar gudarna för designers!

Idag har jag gjort så mycket som skottat lite snö för skoj skull, tror närmare bestämt att vi har 3 meter snö här. Plogningen är inte på topp så man får kriga sig fram till sin destination och vara glad om man kommer fram hel. Jag kom fram hel till ishallen idag mot alla odds i stormen, en strecka som vanligtvis tar 15 minuter tog mig det dubbla! Säger bara arbogas hejarklack var inte och leka med. Illa. Var mer intresserad av deras tokigheter än pucken på plan som skulle in i mål. Så när alla började skrika och applådera för suras vackra mål satt jag där som ett levande frågetecken och försökte hitta tillbaka till verkligheten och förstå vad som händer. Det tog mig ett tag.


onsdag 5 januari 2011

korvfinger delux

AJ!



Kom hem för en timme sen cirkus. Var till sjukgymnasten i Hallsta, förhoppningsvis för sista gången! Så nu ska jag röra på detta fläsk varje dag och hoppas på att det inte finns en gnutta kvar när jag sticker på en fashion weekend i Paris!! börjar redan leta outfits! Lärt mig att man ska vara ute i god tid...
Ska strax ta tag i mitt plugg för dagen, massor att skriva och ingen fantasi, bra kombination? Hoppas på att min hjärncell klarar av att få ner något ord iallafall.
tack och hej

tisdag 4 januari 2011

bye bye miss american pie

min torka fortsätter. Ja, lika torr som min hand just nu. hemskt. Idag har jag....pluggat, pluggat, läst bloggar, och kollat på film. Det är väl ungefär så hela mitt lov har sett ut. Ohändelserikt, grått och allmänt deppigt förutooom nyår som var galet ruligt. Lägger väl ner tid på helt fel saker skulle lilla jag gissa på, och jag tror jag har rätt. Uppryckning nu.
Var på begravning igår, lilla gammelfarmor. Tror nog jag förbrukade alla mina tårar för i år. Men får tänka positivt, hon har de bättre nu. Du kommer alltid finnas med oss.
Igår insåg jag även att jag måste skaffa mig ett jobb och klippa mig på de, och det nu! Med en Paris resa bokad i april, troligen en weekend till England i maj, Mallorca, en Kos resa under diskussion så känner jag att min plånbok inte räcker till. Inte ricke rik precis... meeen det fixar sig. Vill man så kan man- som mina föräldrar bankat i mig sen jag kila runt i mockasiner. Neeehe, nu ska jag kasta mig i sängen och sova som en gris. 8:22 tåget till Hallsta.


now i'm better than you ever will be.


söndag 2 januari 2011

nyår10

2010 kan summeras i; mycket skratt, lyckliga dagar och mindre lyckliga dagar, utomlandsresor, nya fina vänner, plugg, träning, nackspärr, urinvärksinfektioner, snöstormar, hettande värme, klassfester, tårar, långa samtal med bästa vänner, hat och saknad.
Gårdagen, kvällen och natten spenderades med underbara människor som gör mig galet glad vilket är a-o för en lyckad partykväll?! Mycket skratt, mycket dans, många samtal, god mat, gott dricka, limbo, sjungande, spelande, pussande, kramade. Ni är oslagbara!!