torsdag 31 mars 2011

I brist på annat

Sitter och skrattar åt en söt men mycket förvirrad gubbe inne på stadsbibblan! hahah! Han förstår inte vart han är någonstans.
Iallafall, måste komma på något bättre att fördriva min tid på istället för att sitta helt ensamvarg i bibblan varje gång. Tycker illa om sena körtider....grr! Ska sitta här i cirkus en timme till för att sedan sätta mig i en bil i 90 minuter. Ser inte fram emot det allt för mycket i rusngistrafiken. Meeen inte långt kvar nu innan jag ska fixa dedär kortet! Nej får väl plugga lite engelska då medan jag väntar på vickevire!
hajdo

onsdag 30 mars 2011

make love not war!

Min hjärna säger en sak och mitt hjärta säger tvärtemot....



Beställd
beställd!!
beställd!!!!!


OH HAPPY DAY!!!

tisdag 29 mars 2011

I'm not brave enough to admit that i care...

Hemma idag också, mår fortfarande illa. Vad är detta? Tänkte iallafall palla mig till skolan imorgon men fick veta att vi är lediga imorgon! Lucky me? Ska sätta igång och få undan lite plugg för idag, kan vara det svåraste som finns att finna orken till att plugga...
Nej va tusan nu måste det bli gjort!

måndag 28 mars 2011

OTH season 7

Min mage vill på något sätt ta sig ur min kropp för tillfället. Min rygg skriker på mig att jag måste byta position i soffan och mitt samvete säger åt mig att plugga svenska samtidigt som min ork i kroppen inte syns till på flera mils avstånd.... Kan inte bestämma mig vilket av dessa jag ska konfrontera? Fortsätter kolla på One Tree Hill.....


lördag 26 mars 2011

Party in my head

Finns ingen som får mig så taggad som denna kvinna!! Ska snart ta mig till Önsta och göra inbrott hos johanna med egen nyckel... Ska laga en fin middag tills min man kommer hem från sitt hårda knappande i kassan sen gör vi det vi är bäst på, vi bara kör! Denna kväll ska bli minnesvärd!

I don't care if the whole clubs' dead because the party's in my head! If you don't let me in, dancein' on the street instead!

fredag 25 mars 2011

våffeldagen firas med shopping

Beslutsångest är något av det värsta jag vet! och därför förstår jag inte varför jag inte är mer bestämd? Jag har beslutsångest minst varannan dag. Liten missmatch i tillverkningen kanske?
Well, igår bestämde jag och mina två gosisar att vi skulle ha en myskväll så det blev spicy och bio! Vardagslyxen tittar fram allt oftare nu. Vi kollade på denna underbara film, mycket sevärd! Både skratt och tårar tillverkades rätt här.



Idag hade en endast en lektion på morgonen som varade fram till 10:40 sen var jag så gott som ledig. Blev en lunch i skolan ändå, det var ju för17 våfflor! Dock inte allt för goda.... Blev en 2timmars tur på stan efter de hittade en kofta och en ring.
Nu ska min beslutsångest övervinnas! Blue moon och drinkar eller hemma med film???

onsdag 23 mars 2011

Sony ericsson c3



Handlade på mig en sån här idag! Tokglad tjej var jag och trallade runt inne på elgiganten. Nu 4 timmar senare inser jag att min den befinner sig hästlängder över min tekniska kompetens....

Matematik B prov och den 3vliga gubb1

Ser lite ut på detta sätt idag, hade endast ett matteprov imorse så jag satsade på lite chillkläder. Gjorde jag rätt i! Skönt som attan. Ska börja laga lite mat till min mamsi snart tror jag. Sliter på jobbet med massa tänder, duktig! Imorgon är det torsdag sen är det fredag(=ledig) SEN mina damer och herrar är det lördag!!! Flyr hem till min johanna som för så många som 4 helgen nu! Vi ba kööööör!


söndag 20 mars 2011

Just give me a chance, i'm gonna stay there, i ain't going nowhere

Är lagom tokig på min mobil just nu! Funkar inte rätt för 5 öre emellanåt, hur kul?! Mobilerna håller bara 1½ år nu för tiden, det är ju kul, fattigdomen växer för mig.

Jajaja, vad gör man. Sitter för tillfälligt och försöker mig på Transversal-och topptriangelsatsen och exponentiellafunktioner. Matematik B in my heart. Provet på onsdag ska nog gå galant!
Försöker även hitta något positivt i att kunna hela romantiken och upplysningsidéerna. Några förslag? Har iallafall hittat hjälp från experten själv. Blir att spendera timmar i bibblis imorgon med Jessen a.k.a Idas räddare i nöden.

Hate you...:P

25 JUNI!!!





Måste bara tillägga att denna helg har varit tokbra! Fredagen med min Johanna finner jag ej ord för, himla kul iallafall.
Puss på dig min kära! 1000 varv runt jorden för dig.

torsdag 17 mars 2011

Hej, jag heter Sixten men du kan kalla mig sex-machine

hejsan hoppsan! Mycket ovärd men trevlig dag denna torsdag har varit. Hade en lektion imorse från 8 till halv 10 som följdes av 3 och en ½ timma HÅL fram till sista lektionen som bestod av stenkastning i svartån och att stirra på änder i cirkus en halvtimme i solen. Jag kom även fram till att jag vill vara en and i mitt andra liv och därför lärde Johanna mig att säga "jag vill vara en and" på tyska. Fullt normalt. Vi hittade även våran nya utkiks bänk.
IMORGON gott folk ska jag och jojsen(mest johanna...) laga middag, dricka gott, baka efterrätt och prata om livets. Den ultimata myskvällen! Skulle hitta en fin bild på mig och min vän, men insåg att jag inte har några som är sevärda!? så blev ännu en egobild! förlåt


tisdag 15 mars 2011

man ska dö ung, så sent som möjligt!

snor väl lite rubriker av jessi sådär. Min fantasi är inte på topp! märks de? Neee kan jag aldrig tro.
Låter väl sarkasmen flöda idag. Bättre humör har jag faktiskt varit på. Anyway så har min dag bestått av att promenera fram och tillbaka mellan stan och älskade rudbeck. Sånt som händer när lärare är sjuka och inte förstår att dom måste meddela sina elever, grrrrr. Ska väl inte klaga, är i stortsett ledig imorgon pga av detta. Endast en handledar tid på 40 min tar mig till skolan, sen förhoppningsvis får jag med mig Jojen till solariet. Vit som snö just nu. Inte allt för fräscht.
Franskan kallar, askalas.


Kan vara det godaste som existerar på denna jord!

torsdag 10 mars 2011

Nästa steg, något äldre, något klokare, jag sprang in i dig, psst, jag bara råkade...

Keira Knightley måste ju bara vara en av världens vackraste människor! Kvinnan är snygg som tusan. Ville bara notera de.
Kom precis hem ifrån en ganska så skön dag i skolan! Fyndade en tröja för 25kr, hur många gånger händer det per år? Tog en fika med en fin vän efter skolan också. Satt ju inte helt fel i detta väder precis.
Nåja, ska ta och ringa min pingla Emelie för lite få lite råd om livet. Hon är bra hon! PUSS!



snyggt!!

tisdag 8 mars 2011

How can I do this without hurting anyone?

Jag är så sjukt sugen på allt som innehåller ordet bulle eller godis. Mums! En fet påse lösgodis eller 1 kg lussebullar och jag skulle vara i lyckligast i världen. Meeeen det är ju bara önsketänkande. Ska palla mig till gymmet strax och plugga ska jag också göra. rolig tisdagkväll? Ne. Men ska väl sätta igång nu!


söndag 6 mars 2011

baby, don't be gone for too long.

Myssöndag! trots skol-ångest och plugg så är söndag lite av en bra dag, man kan liksom göra vad man vill utan att någon påpekar de. Söndagar tillåter de. Mina söndagar brukar gå åt att kila runt i mjukiskläder hela dan med håret i en bulle på huvudet, plugga, städa, ta en lång dusch och såklart solsidan. Helt okej för mig.
Så just nu sitter jag och pluggar matte och körkortsteorin med Lars winnerbäck i högtalarna och en kurrande mage. Tok hungrig!
Mina föräldrar håller på möblerar om i hela huset i ett desperat försök att skapa en känsla av nyinflyttade efter 6 år. Får nog palla mig ner och ta en titt innan man hör ett " Ida du måste ju komma ner och kolla!!!"

mycket riktigt, där kom de!


min man!

4/3

Hade apkul igår! En kväll att minnas länge trots all drama, sura miner(och shots), svett, armbågar, stalkers, osv. Efter regn kommer solsken och när jag är med mina närmsta så regnar det i max 5 minuter. Jag är lyckligt lottad som har världens finaste vänner. Pusssss!!
Nu ska jag sova som en gris!

världens finaste vänner



vi kör väl på att vara seriösa som vanligt! aaaaaaavbryyyt!

fredag 4 mars 2011

spelar ingen roll för jag är nice idag, bara bonda med folk i min närhet blicken är ärlig, jag bjuder på kärlek

Idag är jag och Johanna  + minst 100 till extra lyckliga! För våran bäbis/kung/gud kommer till Vässan. Så nu peppas det som tusan. Ska ta mig en dusch snart och ta 555 alvedoner(överdriva är mig grej!) så mina bihålor mår lite bättre sen är det bara köra. Kan ju inte missa detta för en förkylning?? Måste ta och leta kläder också, det vanliga problemet när man ska ut, ni som känner mig vet hur jag är....tråkig,torr, skämtar aldrig, sur, bitter, naken jämt för jag har ju inga kläder osv. Neeee, dedär va ju snarare motsatsen till allt. Ni ser.
Nej, överlämnar mig till petters texter och duschen. puss




onsdag 2 mars 2011

den här platsen är någon annans, och jag måste hitta ut, hur ska man älska någon som har älskat någon förut

Mina älsklingar är inhandlade! eller ja...dom inhandlades i fredag och användes i lördags. Galet sköna säger man när man står där inne på skopunkten med tusentals skor stirrandes på en så man vågar ju inte säga annat med risk för att bli attackerad av hela släkten sko... den sköna känslan ändras ju dock efter 5 timmars dansande med dessa. Fötterna vs Skorna. Skorna har alltid en tendens att vinna.


UPDATE!: mina fötter vann för första gången.

tisdag 1 mars 2011

2004 tills döden skiljer oss åt

Tog en flashback stund idag med min älskade Emelie. Vi insåg att vi firar 8 år i augusti! Sinnessjukt vad tiden går fort. Känns precis som igår när vi cykla runt och palla äpplen, bada, gjorde massa hyss, tog natt promenader fast vi inte fick, spelade basket, gungade, i princip allt ett par 10-12 åringar gör! Grymt kul man hade alltså. Tror jag sov hos henne hela sommaren. Det är nu man märker att man växt upp.... Trots allt efter alla år så är vi lika nära. Världens bästa vän!

Imorgon blir det att möta lite nyare vän  på stan för ett evighets långt samtal och en god lunch eller fika som hon inte vet om än! Trots att hon är nykomling så insåg jag idag (igen, insett mycket idag. Good for me..) att jag inte skulle klara mig utan denna underbara människa i mitt liv!

Tackar allt som går för att ni finns!!