torsdag 30 juni 2011

30-6-11

Idag fick jag veta att jag ska bli faster i november! Jag är superduper GLAD och känner att denna dag bara kan bli bättre. Sånna dagar gillar vi.

på mitt schema idag ska jag:
-göra något spännande och nervöst
- träffa ett x antal personer för; allt från en kort pratstund till kvällsmys i stan
- betala en resa tillsammans med min bästavän
- undvika en person som sätter spår i mig
- tagga inför en jobbhelg
- plugga teori!!

Det låter väl som en helt okej torsdag på mitt sista sommarlov
fix&trix, hörs!

tisdag 28 juni 2011

JAG ÄR SÄMST

ville bara säga det! Livet är bajs just nu trots värmen, sommarlov, sommarjobb med sköna människor, kroatienresa, ny funna vänner, körkort på g....vad mer kan man begära frågar jag mig själv??

och jag vet svaret också, sorgligt nog. what to doooo. hej

söndag 26 juni 2011

Midsommar








Midsommar spenderades som sagt med 4 underbara tjejor! Vi grillade under tystnad, åt under tystnad, och tog sen sedan en shott eller två och alla babblade i mun på varandra. Så det ska va. Jag hade iallafall super kul. Drog en spontan utgång på kvällen som visade sig vara pricken över i:et för kvällen trots att min far var negativt inställd till detta då han påstod att inte skulle vara en pers ute. jotjena....ett överfullt pluto slutade det med.

Imorgon står det jobb på schemat tillsammans med världens bästa Jessica!
godnatt

fredag 24 juni 2011

What do you people Want?

-I'll tell you, but you have to promise
not to say I told you.
- I swear.

We have absolutely no idea what we want!

midsommar outfit? inte? jo? nej? ja? GAH!

Midsommar är klappat och klart! 8 underbara flickor kommer hit och myser med god mat, gott dricka, kubb, 5 kamp?, musik, prat och skratt! Fan, tror detta blir bra trots allt!
Just nu sitter jag och myser med min övermysiga spykatt, har precis fått mig en gapgarvattack som jag kallar det tack vare min kära kamrat Lina, och håller nu på tänker över en överlevnadsplan som jag kommer få användning av i halva juli månad.


Nu är det dags för the final countdown : 5 resp 7 dar!!

måndag 20 juni 2011

något gammalt, något lånat och något nytt

Jag har funnit mig en ny, mycket bra vän, hittat mina lårhöga strumpor och lånat en tröja av en fin vän.





Känner att det har blivit lite mycket ego-bilder på sista tiden...sånt som händer när inga andra vill ställa upp på bild eller så är det så att jag alltid glömmer kameran hemma.
godnatt

tisdag 14 juni 2011

jag faller



världens bästa mami


min mening med livet. bebiskisse


 

Ja, jag lever! Har bara inte haft någon inspiration till att skriva ner några urtråkiga rader här. Men nu så! nu blir det ändra på de fööör jag har sommarlov!! och jag tror bestämt att jag har världens finaste vänner vilket kommer göra detta sista sommarlov till det bästa.

Första dagen av friheten(iallafall i en vecka till innan man börjar jobba) spenderade jag i en underskattad liten park i stan med jordgubbar, melon, vindruvor + min bästa vän! Kan inte klaga. 

onsdag 8 juni 2011

23:10

"if you can't get someone off your mind they are probably supposed to be there"?!

måndag 6 juni 2011

long time no see

Haft fullt upp i livet nu. Kvicksund i torsdags, utgång fredag, chill med Jessica igår, och stan idag med nära och kära.
Sitter för tillfället och snorar och hostar, känner att första doppet för i år inte var värt det såhär i efterhand. Ne ska ta och slänga mig i sängen för imorgon fyller världens bästa johanna år(!!!) och jag ska ta en efterlängtad lunch i solen med den kvinnan, trevligt as usual! puss och nattens





vet inte riktigt hur denna bild hamna här...men.jaja

onsdag 1 juni 2011

vovvsingmys





ÄNTLIGEN långhelg!!
Tok avundsjuk på alla 3or som tar studenten nu. hatar er! Ne, så hatiska ska vi inte vara. Bara ett år kvar så ska jag skrika rösten av mig till "och så finns det dom som har flera hundra dagar kvar". för härligt!

Denna dag bestod av 3 timmars tittande på den traditionella utklädnadsshowen, galet ruligt! och så har jag myst med tyzon och pluggat teori, appropå tyzon, måste ta en promenix med den roliga pricken. Hejhejhejhej