söndag 31 juli 2011

några minnesvärda dagar






bäst








HEY bröder och systrar! Trots att jag är tröttare än en bäver som simmar cirkus 5 mil så sitter jag vid denna förbannade dator(nu såg jag precis i syne också) måste ta och lägga mig för tusan!

10 dagar till Kroatien!

fredag 29 juli 2011

12 days to goooo

Jag borde sova. för länge sen. Men,(hatar ordet men, för följden av detta ord är i 99% av fallen, negativ.) jag kan inte somna, för jag är uppspelt över min och Jojos resa om 12 dagar, och för att jag kommer sakna Jessica mega mycket för hon drar till Napa inatt, om typ 2 timmar. Dessutom vill jag ha en "on" och "off" knapp på mina känslor, det skulle sitta fint som snus i dessa tider.Och jag vill ha tillbaka min vän som jag längre inte har. Jag har fått meddelande från utlandet som gör mig på bra humör. Imorgon ska jag träffa Terese, vet inte vart jag ska börja men har jag miljoners miljarder att berätta för denna kvinna.
Nu min kära dagbok ska jag sova. Jag ska jobba imorgon än en gång för ovanligthetensskull....

tisdag 26 juli 2011

Live for something or die for nothing


Jag har funnit någon slags kärlek för fjädrar.
Imorgon ska jag åka båt och jobba. Godnatt

söndag 24 juli 2011

16 dagar kvar


Ja, om 16 dagar sitter man på en balkong i Dubrovnik med Johanna och kollar ut över havet med en drink i handen! Bättre finns ju inte. Dock är de 13 dagar kvar på jobbet....not so fun. Jag är helt slut som människa idag så därför ska jag bara gotta ner mig med hallon, melon, te, choklad, och många bra filmer med min snygga man här.
Ha en trevlig kväll, kram från oss!

tisdag 19 juli 2011

Gå ofta hem till din vän, för en oanvänd stig växer snart igen.







Har spenderat de 2 senaste dagarna ute i stugan med min fina familj! underbart. men idag kallade jobbet kl 11:00, dislike. Man borde inte klaga, men efter 4½ vecka och med 3 veckor kvar känns det lite tungt. Man kan sammanfatta mitt söta jobb med: pengar, blod, matrester, disk, kullamust, en kalle, en jessica, och massor med bus och skratt!
Slänger mig i sängen, jobb imorgon, ovanligt.

fredag 15 juli 2011

Pappa, kom hem nu!

Jag saknar min pappa! & Paris.

Blev väckt 7 imorse av min mor hemma hos mormor(krångligt?) jag visste iallafall inte vart jag befann mig! Kastade mig upp och in i bilen. Nu sitter jag hemma och pluggar teori och väntar på att klockan ska slå 10:30. då kilar jag vidare till tåget och en dag på jobbet i detta fina väder... MEN ikväll ska jag träffa min saknade, älskade, underbara Johanna! Denna fredag kan få ett bra sluta trots allt.




världens finaste pappa!




måndag 11 juli 2011

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Kan inte överleva en enda dag utan Adeles underbara låtar!


KOM HIT!


Now what? Alla har planer, jag har ingen. Jo, jag har en plan! Jag ska fortfarande till Kroatien med min bästa! Om 28 dagar, vilket innebär att jag får semester från mitt underbara jobb om 25 dagar. Både på gott och ont!
Imorgon mina damer och herrar så kommer jag dö!(inte bokstavligt talat, men jag befinner mig på mitt 18 år och vi uttrycker oss med döden när det är något vi tycker är väldigt jobbigt och läskigt). Jag vågar inte ens avslöja vad det är jag ska göra för jag har fått för mig att det kommer ge mig otur! Ni får veta imorgon. Puss och godnatt!

fredag 8 juli 2011

Guds gåva till mig

Känner mig kärleksfull idag. Så detta inlägg tillägnar jag mina finaste. I love u!!!!




torsdag 7 juli 2011

England gör det igen

Min fina mor kom hem med denna klänning till mig från Cambridge i helgen! Kommer användas flitigt!
Nu ska jag slänga på mig kläder och kila till jobbet!


måndag 4 juli 2011

släkten är bäst!










Vad skulle jag göra utan min familj?! Galningar hela bunten. That's why i love you.