tisdag 30 augusti 2011

Stadsbiblioteket , im back!

Nu när skolan dragit igång igen så återupptar jag kontakten med min kära vän bibblan som ger mig både kunskap, bekvämlighet och tidsdödande. En mycket bra vän. Här kommer jag spendera 2½ timme varenda tisdag ända fram till studenten. Gud vad kul vi ska ha, jag och bibblan, BFF.

Detta år kommer bli så händelserikt på skolfronten, ser faktiskt fram emot det! Imorse var jag rå peppad på global lektionen, vi fick nämligen veta att söndag den 29 januari så sticker vi till Jerusalem och kommer inte hem först 3 veckor senare. Galet va kul!
Nej nu måste jag kila tillbaka till skåpet och möta mina små kycklingar och få i mig lite mat sen har jag bara en religions lektion som väntar, slutar halv 2. Har mått sämre.



Min bästa man håller mig sällskap men jag måste köpa honom ett par nya hörlurar....


PS. Det sitter en kille cirkus 10m ifrån mig, och vi ser bara varandra lite smått mellan böckerna om man lutar sig lite till vänster. Han hade nyss stirrblick på mig, eller en bok, men vi antar att det va mig. Det ser roligt ut.

söndag 28 augusti 2011

28-08-11



Har införskaffat mig dessa 3 par skor på sista tiden, de två översta senast idag! Converse i all ära. Finns inget mer orgasm givande till mina fötter. även om mina underbara kängor är nästintill lika tillfredsställande. Nu låter det som om jag har någon slags sexuell dragning till mina skor, men vilket tjej/kvinna/dam, vilket du behagar, har inte de?

Min söndag har bestått av tvål,schampo och balsam- shopping och så har jag målat vardagsrumstaket. Innan jag visste ordet av det stog jag där med en pensel i handen och en mamma som står och ler i dörröppningen med en marabou helnöt och säger: kolla vad jag har köpt som belöning när vi är klara.
Det var bara att börja måla!

I think that you could save my life

Detta har varit en bra dag, mycket bra och lycklig dag! Nu ska jag bleka mina tänder och sova! för imorgon har jag fått order av mamsen att måla tak, looking forward to it.




fredag 26 augusti 2011

Time to pretend

Kör på en svart/VIT helg pga sjukdom. What to do.
Hoppas alla mina bästa får en super flippad kväll. och Jessi som flyr staden och anländer i Uppsala strax. inte alls avundsjuk.
och dom som snart står och sjunger för fulla halsar till Rebecka och Fionas låtar. inte alls avundsjuk. Eller mina fina vänner som jag lämnade kvar i Kroatien som bombar mig med sms om kvällens bravader som jag borde varit delaktig i. Miss u guys!

Slår på filmen
Dear John och tycker synd om mig själv eftersom även mina föräldrar har övergett mig för kortspel hos grannarna.




 
                                                          
                                                

dag 4

Efter 4 dagars soffliggande med tv:n som mitt enda trogna sällskap så har vi nu blivit ovänner. Den visar bara massa repriser och sjuk onödiga dåliga avsnitt av "våra värsta år", finns det nå sämre? Nu tänker ni, men kolla på film! så nu ska jag försvara mitt icke film tittande: Slår jag på en film som jag tycker verkar bra så ligger jag och snarkar efter 30 minuter och vaknar upp när eftertexten rullar.(typ som min pappa gör till varenda film! Skyller på att jag ärvt det av denna man.) När man sen tänker, jahapp slår väl igång den igen, så inser jag att jag under dom där 30 första minutrarna har suttit och "nickat" till hela tiden så jag kommer inte ihåg nånting av alls av filmen. Detta i-landsproblem dyker sedan upp när jag för andra gången ska försöka titta på denna film. Resultat: Jag glor på dåliga repriser och klagar på att Sveriges television inte tillfredsställer mina tv tittar behov.

mina favoriter! alltid så gulliga när dom ska visa hur många nycklar lagen i fångarna på fortet har. haha!

Nu ska jag shoppa kräm, mjölk, juice & natur guuudis. mums

torsdag 25 augusti 2011

sjuk

jag är fortfarande sjuk som en gris. Men det är vi alla någon gång så nog om de. Har väl inte hänt allt för mycket idag, sovit, ätit, sovit. livet de! Insett att alla vänner inte är dom man tror. tråkigt nog. tur att det bor 9 miljoner i detta land. Inne på mitt sista år i skolan nu, känns skapligt bra! Bara kriga fram till juni så är man klar. Går knappt att beskriva med ord. Nu kör vi.
Apropå ingenting så blir jag faster om 3 månader, längtar som tusan till min bebis!!!

tisdag 23 augusti 2011

"dude, you can't get stoned in my house"

Halsen är tjockare än Bert Karlsson, huvudet kan definieras som "jättegärna"-gesten.och min ork tappade jag nånstans idag. Fick nå knäpp i skallen imorse så jag pallade mig till skolan 2 timmar för tidigt, tur i otur fick massa måsten fixade, köpte mig en fet te och satt mig på stadsbibblan och läste i lugn och ro. Njöt faktiskt av studen tills det kommer fram en man som var lite smått påverkad av förfesten och som bara pratade ryska. Vi försökte konversera med hjälp av kroppsspråk, böcker, min ipod och skor, vi la ner efter 10 minuter och satt bara tysta. Märklig stund.
Nu ska jag sova.


måndag 22 augusti 2011

noll fantasi för en ok rubrik, så vi skippar de idag.

Imorse vaknade jag upp med en tjock hals och huvudvärk till världens hällregn, tror det var ett tecken på protest mot att börja skolan redan. Redan och redan, har trots allt gått 10 veckor? insane, känns som 2.
Agerade introduktör/informatiör/guide imorse åt alla rädda ettor. Gick ju helt okej. En kaffe med vänner efter de gjorde den regniga dagen skapligt mycket bättre.
Halsen hatar mig, godnatt.



söndag 21 augusti 2011

tröttare än tröttheten själv, går de?

Nu har de gått en vecka sen jag kom hem, och ingen uppdatering på denna front! Snacka om att vara lat? Skolan börjar imorgon, SISTA ÅRET KOM IGEN NU, och jag har blivit den utvalde att välkomna våra små ettor till bästa rudde! Får väl se hur de går.
Äsch kör väl på lite bilder från Kroatien nu då eftersom ni tjatat så.......
Vet inte vart samarbetet mellan mig och min dator tog vägen så nu ligger bilderna hullerombuller.


ledsen johanna när vi inte fick våra väskor



"stranden"




hattarnas land


svettig?

tisdag 9 augusti 2011

Destination: Kroatien, dubrovnik, babin kuk*, valamar club

*Halvön som vi kommer bo på har detta fina, påhittiga namn...


Nu är det ett 7jäkla tjat om dehär med Kroatien känner jag. Om en timme slänger jag mig i bilen till stan för att plocka upp en Johanna sedan far vi till arlanda och chillar någon timme, sen slänger oss på ett hemskt plan(ja, jag är en aning flygrädd) och förhoppningsvis landar vi i Dubrovnik vid 20 tiden ikväll! Har ju mått sämre!!!!
Ha en trevlig(läs dålig för att hur bra eran vecka än kommer vara så kommer min vara snäppet vassare) vecka! ses om 8 dagar. PUSS

17 timmar




Nu gott folk är det bara 17 timmar kvar tills jag och min pingla här sitter på planet mot Kroatien! Har sprungit runt och packat hela kvällen och jag vet fortfarande inte om jag har kommit ihåg allt! Det är en konst att packa.
Och inte nog med de så tog jag KÖRKORT idag! Ingenting kan rubba mitt humör nu!!!
Nu ska de fortsätta taggas och sedan sovas!

torsdag 4 augusti 2011

sömnlösa nätter



Världen är full as retards!(mycket passande med tanke på mongo-bilden). Förstår inte vad felet är när dom människor jag vill ska stanna försvinner och tvärtom...

Insåg att vid skolstarten igen så firar jag 9 år med min bästavän! världens finaste.
Nej, måste väl ta och försöka sova igen....hoppas på bättre lycka denna gång!

tisdag 2 augusti 2011

pengar rullar iväg som de inte ska, de går bra nu?

tejeeese

känner lite smått saknad efter denna kvinna då hon befinner sig i Napa!

och såhär känner jag när jag tänker på att jag ska jobba. 5 dagar till semester

och en dagens eller snarare kvällens outfit.

Spenderade min lediga dag på stan med Johanna och införskaffade mig diverse småsaker till våran resa. Vi skrev också ut biljetterna och så växlade jag pengar, nu är det nära!! och som jag längtar.
Känner att jag borde sova nu, men med tanke på att jag jobba konstant och när jag inte jobbar så pluggar jag till körkortet eller skriver packlista så känner jag att min lediga tid är lite dyrbar så jag måste spendera på rätt sätt och sova(som egentligen är det bästa som finns) ligger liksom inte på den listan. Som små "gangsters" brukar säga, sova kan man göra när man är död!(och så måste man förvränga rösten så den låter mörk och stöddig) brutalt och konstigt enligt mig.
Godnatt.