torsdag 29 september 2011

Det enda du kan göra e´ att gå

mina nya älsklingar


Nytt halsband! från gina


Torsdag då.Dagen i skolan har mest bestått av håltimmar, alltid lika kul. Slutade halv 5 och då fick vi gå 30 min tidigare. Tackar och bockar. Träffade Sara och Terese en snabbis för att spana efter lite kläder. Hittade 0 kläder men gick 1 halsband plus. Nu sitter jag som så många gånger förr och tittar på SATC, tröttnar aldrig. Hade tänkt slänga mig i sängen och sova strax, aptröttmänniska! och imorgon ska jag skriva 3 timmar nationella i svenska. Efter de ska jag vänta på miss T - sen kör vi. Plutofredag, jajaJA!

onsdag 28 september 2011

måndag 26 september 2011

If you can't get someone off your mind they are probably supposed to be there



Äcklas av allt som har med känslor att göra just nu. Det känns som jag har proppat i mig för mycket godis och känner den berömda efter-godispåsen är slut-känslan, illamående och ångest. Funderar starkt på om jag skulle uppfinna en "on" och "off"-knapp i nacken som slår av och på känslor.Vad sägs? och ni killar tycker att vi tjejer är komplicerad, Ni är som kuggfrågor.

Nu ska jag mindfuckas av filosofin och sedan sova. Trött som en uggla mitt på ljusa dan. tack och hej

The best thing you can do to protect your heart, is to not have a heart at all


I have to deal with It.
I am dealing with It.

lördag 24 september 2011

Treat the people i love like i wanna be loved...

...this is a lession learned.



Need some sleep! imorgon ska de pluggas och äventyras med en fin vän. Godnatt

fredag 23 september 2011

Ducking duck dammit donut

Hatar försenade tåg och dåliga hår dagar. Idag är det en sån dag. Allt går fel. Förfinade mina fula ord som jag sitter och tänker på. Och jag vill tyvärr bara be min lärare göra något som jag inte vill yttra mig om in public. Han står och pratar om att bombhota folk, charmigt. Nu ska jag gå och dryga med Albin och ville.

trött liv

du är bäst

Finaste du!

Hejhå, ännu en dag. Ännu en sen kväll. Varför kan jag inte lära mig att gå och lägga mig i tid? Har iförsig sovmorgon imorgon(<3) börjar kl 12, kan ju inte klaga! Wellwell, idag har jag faktiskt gjort lite nytta: Jag har sökt jobb tillsammans med Terran!  Det gick väl sådär, får väl se om man får ett samtal eller två.
Blev även en överdrivet god middag på Spicy med två nötter varav ena är rätt trött på sitt liv utan mobil. Och underbara vänner som hon har så har jag och Sarisen köpt en mobil till den brittra kvinnan. Hon blev glad och sa att vi va gay. det är kärlek.

nu ska jag sova.

torsdag 22 september 2011

lyckan kommer, lyckan går


Hörde jag TIËSTO i december månad? svar: JA DET GJORDE JAG! Blir en tripp till huvudstaden med Saralolo och Terese för lite överdrivet flipp. Kan inte längta mer.
Annars då? Livet rullar på, studentkryssningen är i princip fullbokad redan har jag hört! Det är galet. Har jag en plats på båten? Ja!
Ser fram emot morgondagen, lång och tråkig förmiddag avslutas förhoppningsvis lyckligt. Jag har trots allt världens bästa vänner.

tisdag 20 september 2011

måndag 19 september 2011

I'm bulletproof, nothing to losing, I am titanium!

Grattis världens bästa pappa på födelsedagen! love you.



Sometimes it's hard to follow your heart
Tears don't mean you're losing
Everybody's bruising
Just be true to who you are.

- Jessie J är min gud

söndag 18 september 2011

önskar att livet vore enklare


Gårdagens outfit på ett ungefär


En knuff in i högtalaren, 3 bitmärken, minst 50 taffsande händer på min sidecut, en sträckt nacke och en sönderskriken hals. Det är resultatet efter en lyckad kväll! började med många skratt från 4 tjejer, fortsatte med dansande i DJ-båset och slutade på donken med en lite för trött vän vilandes på min axel. awsome.
Sitter och glor på Blue mountain state just nu, mycket skadat program, men det framkallar ett skratt här och där. Ska pallra min feta röv till sängen nu och sova i 10 ljusår, för just precis så trött är jag! Godnatt!

fredag 16 september 2011

detta är för er STUDENTER

VÄSIW
Nu är de dags för bokning av Studentkryssningen! Och för att kunna boka sina hytter m.m, som förövrigt går att boka redan nästa vecka troligen, så behöver ni denna KOD! Det är blodigt krig mellan alla som har en sånhär fin kod. Så är ni smarta så bokar ni med just min kod! Ni kommer märka att det inte kommer gå och boka utan denna kod så detta är nu eran nyckel till en oförglömlig kryssning med era nära och kära. Det kommer bjudas på sinnessjukt mycket bra musik från grymma Dj:s. Det finns allt från flippade tvåvånings RnB klubben till den lugna pianobaren. Det kommer även finnas festliga buffér, obegränsat med mat och dryck så det till och med mättar den hungrigaste magen. Man kommer kunna boka VIP-bord i den populäraste nattklubben för ett rimligt pris. OCH MYCKET MER! Är det något ni undrar över så kan ni knappa iväg ett sms eller slå en signal till 073-92 80 838 så svarar jag så gott jag kan!


OCH GLÖM FÖR TUSAN INTE: VÄSIW

var du än befinner dig, har du en famn för mig?




Har väl i stort sett befunnit mig i denna position hela kvällen. Är tok trött för tillfället men jag har någon form av störning och kan därför inte gå och lägga mig just nu, jag är ju ledig imorgon och klockan är bara barnet.
Veckan har varit till och från, hatar att gå runt och fundera över saker som gnager på en men som man inte orkar ta tag i pga konsekvenser. fml på de.
Längtat till imorgon dagen någon enormt! Ska bara flippa allt jag har, supa och slåss, allt mitt är ditt osv. Och mamma, jag skojar! Får nog skaka av mig den där störningen och gå och lägga mig ändå, fick för mig att dra en löpis imorgon bitti! Godnatt

söndag 11 september 2011

uppochner, nerochupp

bebismisse
små snuttitussar!
min nyfunna vän
 Vart ska man börja, konstig helg. Jagar bort mina kära vänner för att min dag var kass. ångest. Nu flaggar jag vitt med får inte gensvar.
Kände för en vargig dag idag, så jag åkte ner på stan ensam med min ipod och handla lite nödvändigt. Mötte upp en rastlös mor som ville fika och nu sitter jag hemma och funderar på att ta mig 2 trappor ner återigen till gymmet. why not. Hade en mysdag ute i skogen igår med mami. Fikade hos några bekanta, gosa med får och pussa på bebis kissar. lovely

söndag 4 september 2011

spinning like a jojo

Denna helg har varit chillig. Blev en utgång i fredags med mina finaste brudar, dagen efter mådde man som man förtjänade så jag pallade mig hem till världens bästa farmor och fick både lunch och middag. finns ingenting som går upp emot farmor mat. Och idag, alla roliga söndagar, har jag snackat skit och kollat på film med min mor. Blev en mysfika med 3 bröder i några timmar. Massa skvaller senare så sitter jag nu hemma.

Mitt internet vill inte samarbeta så några bilder blir det icke dag.
Ny dag imorgon är ekvivalent med nya tag. Godnatt