måndag 31 oktober 2011

31.10.11

i love you



Började mitt kära lov med en lång lunch med en barndomsvän som varit saknad till tusen. Mysigt. Just nu sitter jag i telefonkö för att prata med en vän som får 50 samtal på 10 minuter. Poppis chey.
Imorgon ska jag träffa min bästa för massa prat och mys, lovely. Måste slänga mig i sängen och sova nu, klockan står på 05:50, ska skjutsa en söt far till jobbet. Snäll dotter som vill låna bilen? Ja!

Tillbaka i Vässan







Världens bästa farmor och "farfar"



Skapligt trött efter en helg i Stockholm med världens bästa farmor och faster! Har väl skrattat fram några magrutor. Var med om en stöld på en Louis Vuitton väska & brandalarm inne på Sturegallerian. Mitt liv i ett nötskal? Alltid lika händelsefullt. Fick dock bara med mig en tröja och ett par örhängen hem. Men vad gör de, hade super kul. Hann träffa min man i 2 timmar innan jag begav mig hem helt och hållet, gosis.
Nu ska jag kolla klart filmen sen blir de natti. Har en dejt med en gammal vän imorgon. awsome.

torsdag 27 oktober 2011

I brist på annat

Världens bästa!



JA! fick precis veta att min enda lektion imorgon är inställd vilket innebär att jag har LOV om 6 timmar! och imorgon  flyr jag till Stockholm för mys och shopping. Nu mår man.
Sitter för tillfället på en religions lektion(jag har rast mamma.) Inte mitt favvo ämne precis men what to do. Just nu saknar jag en pojke som sitter i ett annat klassrum, på en annan skola, som ligger för långt bort.
Meningen med bilderna är att jag är sjukt taggad till Tiesto! och att jag saknar mina vänner, känns som jag inte har träffat dom på 40 år(trots att jag träffade 2 av dom idag) och sist men inte minst så är jag bara allmänt jätte kär i denna keps.

onsdag 26 oktober 2011

I'm down for whatever when it comes to you



Hejhopp! Gosmorgon avslutas nu med panikattack för att jag inte hittar kläder till helgens äventyr i Stockholm! Mycket ovärd skoldag för övrigt då jag spenderade den mesta tiden i cafeterian....ska väl inte klaga! Samlade iallafall vuxenpoäng när jag pallrade mig till bibblan för 2 timmars plugg efter skulan. Mötte upp en söt/snygg/gullig, you name it, man sen för lite mat osv.
Nu hade jag tänkt mig att jag skulle läsa igenom min förbannade global för sista gången, hoppas på det bästa imorgon, och sen sova!
hörs

More than words can tell

Världens bästa

tisdag 25 oktober 2011

teknik hjärta mig

Var nyss till polishuset och skulle fixa nytt pass efter många om och men! Och mina nära och kära vet hur bra jag och teknik går ihop!? Inte alls. helt omöjligt. Så när jag gick därifrån hade en "kameramaskin" gått sönder efter 2 försök att ta kort på mig. Skrattade nog så jag kissade på mig. Även den trevliga polisen som hade tålamod till kina sen klämmer hon ur sig; detta har aldrig hänt förr!
Känns bra.
Jag gjorde nog hennes dag för hon kommentera min jacka med fina ord när jag var halvvägs ut genom dörren.

Nog med det roliga, nu ska jag plugga och vänta.

måndag 24 oktober 2011

1 vecka till frihet

Saknar min bebisvuvve.


Inte alla dagar man blir erbjuden porrtidningar på tågstationen eller att en man från ingenstans slänger ur sig "du är då en enastående solstråle!"  Tack för att ni två anonyma gubbar gjorde min dag lite bättre.
Nu ska jag ha girltalk med min mor och äta pizza. cosy.

söndag 23 oktober 2011

Just words




Har varit duktig och pluggat hela dagen och haft filmmys med mamsen på kvällen! Helt okej söndag.
Nu försöker Terese få med mig på Paranormal 3 i veckan, bokar väl nattsällskap för 2 veckor framöver. Har hört att den är psyk. Appropå film så såg jag en bra idag, The traveler's wife.
Nu ska jag borsta tänderna och slå på My sisters keeper. Natti

lördag 22 oktober 2011

I am keeping You till the end

Hitta miljontals med flera år gamla bilder. Varav hälften var på mig och min finaste!


Jag har världens bästa vän utan tvekan!
du och jag hjärtat






I love you no matter what!

Funny little feeling

Oanade konsekvenser....







Än en gång skulle jag kunna hålla en predikan om hur underbara vänner jag har!! men det orkar ni inte läsa så jag säger bara: Ni är underbara! frågan är vad jag skulle göra utan er? pussar och kramar skänkes bort.
Tog mig en myspys helg nu för ovanlighetensskull. Helt rätt val av mig.  Nu är det en vecka kvar sen går vi på LOV kära skolelever, kämpa! Själv ska jag plöja igenom 2 prov. Wish me luck! Men belönar mig med Stockholm i slutet av veckan. Älskar att ha någonting att se fram emot.
Nu ska jag fortsätta dagdrömma med Winnerbäck i hörlurarna.

fredag 21 oktober 2011

studenttorsdag blir till pluggtorsdag?

Åkte till skolan när det var mörkt ute och kommer hem när det är mörkt! Vart tog ljuset i livet vägen? Har suttit fastklistrad vid min religionsbok i 3 timmar ikväll. lite bättre, lite klokare. Kändes skönt att äntligen med glädje sätta sig ner och få någonting gjort. Ber till gud att denna känsla fortsätter titta in.
Imorgon har jag en lektion sen ska jag chilla livet ur mig hela jävla kvällen! (ursäkta språket mamma)



Hittade mina gamla skolkataloger från 1400 talet....och där hittade jag denna prick!


hej världens sötaste pojke

torsdag 20 oktober 2011

Live, Love, Laugh



Damn you beyonce!


Mysonsdag! med mr.secret. Känns skönt att kunna stryka kulturhistorieprov från listan nu, imorgon tar vi oss ann religionen och globalen. Försöker hitta lite motivation till skolan just nu. Har n o l l av de. Inte så konstigt med tanke på vädret och alla gula löv, 2 täcken och en bra film går före allt! Hör och häpna men i helgen blir de vitt som snö(vet att mina närmsta skrattar åt mig nu men det är fullt allvar.) Kontot ekar och producerar dammråttor.
Nu ska jag skratta vidare åt bästa Olof, slänger upp ett klipp på denna man någon dag, och sen blir de natti!

tisdag 18 oktober 2011

Eat, Pray, Love

Jessica sitter och spelar sims(trots att hon sitter och påstår att det inte är sims, same shit gomman!), wian sitter och snorar och säger "det är en tsunami i min näsa" och jag drömmer mig bort med resor. Vill så gärna till Australien, fast Italien, New York, Thailand hade jag ju inte tackat nej till!
Mitt nästa mål är Israel om sisådär 3 månader. Klagar inte.
Blir en pluggis idag med Jessi på stadsbibblan. Lika bra de, vädret är ju inte direkt uppiggande. Nu ska jag läsa bibeln och ta reda på vad Jesus vill få fram för budskap. fun!

måndag 17 oktober 2011

cosytime

dagenefter mys med buster.



Sitter på en extremt tråkig filosofi lektion och prata om Marx och politisktfilosofi, fun huh? Är på ett såntdär humör när det bara bubblar av skratt i en och man inte kan vara tyst. Har väl slängt ur mig några grisliknande ljud ett x antal gånger nu och Ola uppskattar inte riktigt mina läten så nu måste jag skärpa mig. Men hur lätt är de när Jessica sitter här i samma tillstånd. Nu ursäktade sig Ola för att han pratar? skumis.
Nu fick vi plentyyy med uppgifter. puss och kram

söndag 16 oktober 2011

I would have given you all of my heart, But there's someone who's torn it apart.

By the way, i'm wearing the smile you gave me.




Firade Albin i fredags, förfest hos honom och utgång. roligtroligt. resultatet blev en sträckt lårmuskel. lever livet. Igår blev det chillmode hemma hos mig med en daniel, pizza och film medans mina päron skakade rumpa på bröllop i Södertälje. Och idag, söndag, ångestens dag har jag pluggat.
Nu ska jag duscha i 40 år, bädda rent i min säng, måla mina naglar och sova.

Befinner mig i en ålderskris, efter 18 år. Vad gör jag nu?!

Slumpade fram lite bilder i brist på annat.







Religionsprov, Globalprov, Kulturhistorieprov, Filosofiprov, Svenskauppgift; hur lång tid har jag på mig? svar: 13 dagar. Älskar att Rudbeck bankar på med allt på samma gång. Hörs i juni.

onsdag 12 oktober 2011

Du är så gay så jag blir hetro


Skulle inte klaga på att ha bruna ben igen

Står framför min överfulla garderob och anser att jag inte ha några som helst kläder som passar för morgondagens tripp till Stockholm med klassen. Hur kan de komma sig när jag idag insåg att jag spenderat alldeles för mycket pengar på kläder?
Vaknade iallafall upp hemma hos farmor imorse, mycket myspys. Farmor är världens bästa. Kändes som jag hade 99 lektioner idag innan jag fick gå hem en timme tidigare än räknat. Tog en liten fika på stan med Sarisen medan jag väntade på att ta en till fika med en Daniel. och nej jag är inte största moffar fettot trots att det låter så, drack endast en kaffe punkt slut.
SOVA! godnatt