måndag 27 maj 2013

För det är ingen vanlig dag

Nej, det är världens bästa väns födelsedag hurra hurra hurra!!
Grattis hjärtat! Önskar jag kunde vara med dig en dag som denna. Ses snart!


Nu har det stått still här ett tag men jag har varken haft tid eller ork att lägga ner enerig på detta då jag har fullt upp dagligen! Sista tentan närmar sig med stormsteg och jag vet inte riktigt hur jag känner inför den, den där känslan att man kan allt 1 vecka innan tror jag inte är positiv av mina egna erfarenheter, så jag måste nog plöja inom hela boken igen och hitta lite nytt.

Kan knappt förstå att det bara är 1 vecka kvar i skolan sen har jag tagit mig igenom ett helt år på universitetet. Bara två kvar, minst! Längtar så mycket till sommaren och att bara få slappa och njuta av lugnet i hemstaden! det var inte igår precis. Saknar dessutom mina föräldrar och släkten, speciellt farmor!

Klockan är 20:48 och jag tänker faktiskt gå och lägga mig. Är helt slut i både kropp och själ!

torsdag 16 maj 2013

dör söthetsdöden

Sitter i min ensamhet och kollar på Djurakuten och smygplanerar att starta ett zoo i framtiden. Helst så vill jag att alla djur förblir bebisar. Alla varelser i miniformat är söta, nästan så söta att jag fäller en tår. Det är i dessa stunder att jag ångrar att jag flyttade hemifrån och dessutom 90 mil hemifrån pga att jag var tvungen att lämna min kisse hemma. Vissa dagar gör det så ont i mig och mitt hjärta bara skriker efter en svart hårboll på min kudde. hemskt.