måndag 29 juli 2013

22 juli och föralltid

Jahaja, här ligger jag med världens hårigaste mage. Har,enligt skrocken, hört att om man har hårig mage så väntar man en pojke. Intressant eftersom att jag väntar just en pojke och är nå brutalt hårig, mest överallt, jämför med vad jag var innan. 

Den 22 juli 2013 fick jag inte bara se mitt barn utan jag blev även paxad för livet av min stora pojke. Vi tyckte att datumet var helt perfekt eftersom det var första gången vi fick se vår son och tyckte därför att vi borde signa det första kontraktet med varandra också. Nu gäller det att spara till bröllop inom en framtid!

 Det kommer ju vara vi tre för all framtid. Mina två kärlekar. 


tisdag 23 juli 2013

It's a boy

Igår fick jag, eller vi, se vår fina pojke! Han mår jätte bra och tycker om att vicka på fötterna märkte vi. Det kändes som att man låg och kollade på en film på en biologilektion i gymnasiet, typ. Känslan av att den växer en liten pojke i min mage har inte riktigt lagt sig till rätta än insåg jag igår. Jag som trodde jag hade kläm på hela situationen,men icke sa nicke. Men efter igår tror jag nog att jag börjar få mer insikt i detta för just längtar jag så att mitt hjärta spricker. Jag menar, det är ju min lille kille. 

Nu ska det ner och köpas lite saker som för att fira! Har även en till överraskning utöver detta, to be continued. 

söndag 14 juli 2013

Hjärtebarn

Har bebisgosat med denna sötapa som bara den i veckan! En av mina två finaste brorsbarn. Längtar bara mer och mer tills jag får gosa och visa upp min egna sötapa för världen. 4,5 lååånga månader kvar, hur ska detta gå?! Får be till gudarna att dessa månader går lika fort som de första 4,5 månader som redan gått. 

Ligger för tillfället i sängen med världens nästäppa medan Daniel sover. 10 minuter till får han snooza sen ska jag ha en brakfrulle! Hungrig som ett djur är jag. Vädret är inte det bästa idag så det blir att plocka lite här hemma inför päronens hemkomst efter två veckor i Grekland samt lite andra ärenden. Dyrkade solen hela långa dagen igår och efter min bränna på ryggen så var detta väder lite efterlängtat, om man får säga så? 

Matmatmatmat.