söndag 2 mars 2014

Lite av helgen

Hejsan svejsan.
 
Är så fruktansvärt trött idag. Sov som en kratta inatt! Melvin har gått från att ha sovit bra om nätterna i snart två veckor, med enstaka jobbig natt, till att vakna varannan timme igen. Fy sjutton så jobbigt det är men det är bara att bita ihop.

Igår, lördag, så var vi iväg på dop för lilla Tilde! Trots att det blev lite stressigt på förmiddagen innan vi kom iväg så var det himla kul att faktiskt få åka iväg finklädd och fixad och vistas bland massa folk. Jag och Daniel räknade till 54 gäster! Mycket folk, mycket fika och mycket trevligt. Insåg att det är väldans svår dethär med dop-present. Vi var inne på att köpa ett armband med berlocker på men jag hann stoppa det köpet då jag antog att typ alla andra också skulle köpa det, och rätt hade vi på den punkten. Så vi köpte ett kit med en tallrik, skål och mugg med Elsa Beskow motiv på! Mycket uppskattat.


Familjen Lövgren med 3 faddrar till Tilde.


 Till detta hade jag även en turkos kavaj i kortare modell.


Denna kille kommer krossa många hjärtan. Världens finaste!
 
Idag tyckte Melvin att vi kunde starta dagen vid 6 men det tyckte inte mamma så vi, efter många om och men, somnade om till 8:30! Efter att ha skyndat långsamt hela morgonen så satt vi i bilen 11:30 på väg att plocka upp Melvins farfar för att sedan road tripa vidare ut till Jopikgården! Jopikgården är ett mysigt café som ligger ute på en av alla öar, Hindersön, här i Luleå. För att ta sig dit måste man åka ca 1 mil ut på Östersjön. Man har alltså plogat fram en bilväg över isen som används dagligen av de som bor permanent ute på öarna. Daniel var något svettig bakom ratten för att vi skulle åka igenom isen. Väl på Cafét så moffade vi i oss gravad lax-mackor och hallon soda medan Melvin charmade alla tanter. Efter detta äventyr släppte vi av Lars på flygplatsen och nu sitter jag och Daniel som två zombies framför varsin dator med M sover. Snart dags att införskaffa oss någon middag ser jag nu. VAD är ju den eviga frågan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar